Themas

Dell laptop series

Informatie nodig bij het kiezen van de juiste Dell laptop? Hieronder bespreken we de Dell laptop series en een aantal specifieke modellen.

De meest verkochte: Dell Latitude

De Latitude laptops zijn gestandaardiseerd voor dagelijks zakelijk gebruik. De 3000-reeks is vooral geschikt voor kleine en groeiende bedrijven. De 5000-reeks is ontwikkeld als volledig uitgerust mobiel ‘werkpaard’ voor zakelijk gebruik. De 7000-reeks biedt superieure prestaties en eersteklas functies voor veeleisende gebruikers.

  • Voor de kenniswerker en de corporate werkgever die globalisatie, extra beveiliging en het gemak van Dell’s services verlangen (beheer, implementatie)
  • Toonaangevende batterijduur en snel opladen (tot 80% binnen een uur)

 

Bekijk alle Dell Latitude laptops

De krachtigste: Dell Precision

De Precision laptops zijn dun, licht en hebben een premium ontwerp. De krachtige mobiele workstations voorzien in de behoeften van engineers, filmmakers, designers, architecten en andere veeleisende zakelijke gebruikers. Vanwege de nieuwste Intel processors, razendsnel geheugen en een professionele grafische kaart bieden ze het vermogen voor de zwaarste taken.

  • Voor de meest veeleisende professional in zowel small business als corporates
  • Voor de creatieve veeleisende gebruiker met oog voor hoge resolutie scherm en kleur
  • AI-gebaseerde applicatie-optimalisatie wil en het gebruiksgemak van geautomatiseerde systeemupdates

 

Bekijk alle Dell Precision workstations

Het meest gestileerd: Dell XPS

Het mobiele werkstation voor de meest veeleisende consument en creatieve professional. De XPS-modellen zijn van hoge kwaliteit, met high-end looks en nieuwe Intel Core-processoren en razendsnel RAM-geheugen. De XPS is het antwoord van Dell op Apple’s MacBook Pro. Met beeldschermen met hoge resolutie en snelle prestaties is de XPS perfect voor video- of fotobewerking.

  • Voor de (small business) generieke gebruiker, die waarde hecht aan design, merk en tegelijk zorgeloos wil vertrouwen op een compleet uitgeruste laptop
  • Elegant dun en robuust chassis van gefreesd aluminium en een vrijwel randloos beeldscherm
  • Toetsenbord met achtergrondverlichting en Precision touchpad
  • Batterijduur tot wel 22 uur

 

Bekijk alle Dell XPS laptops

De meest robuuste: Rugged Dell Laptops

Met ‘Rugged’ of ‘Ruggedized’ bedoelt Dell, dat de systemen een zeer sterke behuizing hebben en extra betrouwbaar zijn in gebruik onder de heftigste omstandigheden. Ruggedized laptops worden onder zware omstandigheden getest. Zoals in extreme kou of warmte of tegen (chemische) vervuiling.

Onze voorkeur gaat uit naar de Latitude 7424, 7214 en 7220 Rugged Laptops. De Latitude 7220EX Rugged Extreme is “de elite” onder de gepantserde tablets en is ATEX, IECEx- gecertificeerd voor gebruik in mogelijk explosieve omgevingen.

  • Voor inzet, waarbij laptops onder extreme omstandigheden moeten blijven functioneren en het risico op uitval verkleind moet worden (zoals leger, politie, ziekenhuizen, energiesector en fabrieksomgevingen)
  • IP65 gecertificeerde bescherming
  • naadloze USB 3.0 Type C connectiviteit
  • schermen met multi-touch functie met een helderheid tot 1000 nits
  • Intel Quad Core processor met geïntegreerde Intel of AMD Radeon grafische kaart
  • 1, 2 of 3 verwisselbare M.2 128 GB PCIe NVMe klasse 35 SSD’s tot wel 4 TB aan totale opslagcapaciteit

Bekijk alle Dell rugged laptops

De best passende laptops

Beste prijs-prestatie: Dell Latitude 7320 serie
– Premium afwerking: aluminium of carbon fiber
– Dun en licht (1.12 kg carbon fiber)
– Notebook en 2-in-1
– Helder FHD scherm, incl Low Blue Light en SafeScreen
– Ideaal voor ‘Work from Anywhere’

4K UHD beschikbaar bij de 14 en 15 inch Latitude 7420 en de 7520. Bekijk de review van de 7520 hier.

Meest krachtige voor veeleisende gebruiker: Dell Precision 7550
– NVIDIA grafische kaart (tot RTX5000)
– VR/AI ready, incl Dell Optimizer for Precision
– Scherm 15.6 inch: tot UHD met HDR600
– Hoogwaardige luidsprekers
– Intel Xeon W-10855M
– Batterijtijd

Mogelijkheid tot 8 TB bij de 17 inch Precision 7750.

Beste prestaties voor algemeen zakelijk: Dell Latitude 9420 2-in-1
– Ultra premium afgewerkt
– Front of Screen Experience (16:10 InfinityEdge QHD scherm, touchpad, keyboard, IPU6 camera)
– Security (ExpressSign-in 2.0, SafeShutter)
– Connectiviteit (5G/4G en eSIM optie, Wifi 6E)
– Koeling (past aan gebruiker aan via adaptive thermal response)
– Batterijtijd 20+ uur
– Dell Optimizer
– Laatste Intel 11e gen processor

De 9520 15 inch Latitude heeft een 4K UHD scherm en 30+ uur batterij

Meest robuuste voor buitengebruik: Dell Latitude 7220 Rugged Extreme Tablet
– Robuust, Mil-810G getest
– Betrouwbaar (36 maanden lifecycle)
– Helder scherm
– Levertijden, service
– Lichtgewicht

Kies de Latitude 7220EX Rugged voor ATEX certified model.

Laptopkeuze advies

Dell Optimizer

Welke Dell laptop serie of model kunt u het beste kiezen? Is optimaal gebruiksgemak voor u belangrijk? Dan bieden de Dell Latitude laptops en Dell Precision Workstations u de beste systemen. Standaard met extra intelligentie toegevoegd, waarbij het systeem van de gebruiker ‘leert’, daardoor tijd bespaart en de gebruikerservaring automatisch vergroot; Dell Optimizer.

Eigenlijk is Dell Optimizer kunstmatige intelligentie (AI), die maximaal vijf geselecteerde applicaties optimaliseert voor verbeterde resultaten in het opstarten, wisselen en gebruik. Hierbij worden problemen vroegtijdig geconstateerd en zijn deze beschikbaar voor IT om te minimaliseren. Dit levert een nog beter gestroomlijnd gebruik op. Verder worden de instellingen voor batterijgebruik (ExpressCharge) en audio (IntelligentAudio) optimaal door gebruik van Dell Optimizer. Ideaal voor een Work from Home/Anywhere situatie.

Naast de Latitude systemen is Dell Optimizer ook beschikbaar op elk Dell Precision workstation; genaamd ‘Dell Optimizer for Precision’. Hierin wordt additioneel optimalisatie toegepast op applicaties die grotere hoeveelheden werkgeheugen nodig hebben op de Precision laptops.

Unified Workspace

Als dé Dell Technologies kennispartner van Nederland adviseren wij de inzet van het Dell Unified Workspace concept. Hiermee komen organisaties tegemoet aan de eisen van medewerkers om altijd en overal te werken, samen te werken en te innoveren, op elke manier die ze willen. Dit gebeurt via deintegratie op het gebied van hardware, software, security en services/support.

Met Unified Workspace helpt uw IT-beheerder uw medewerkers bij het selecteren, implementeren, beveiligen, beheren en ondersteunen van vrijwel alle apparaten vanuit de cloud. De IT-beheerder krijgt toegang tot de hardware, software en ondersteuning die nodig is om het computergebruik te versnellen en te stroomlijnen.

Unified Workspace is zo slim ingericht dat het IT in staat stelt volledig ingerichte werkplekken vanuit de fabriek rechtstreeks af te leveren bij de eindgebruiker, zonder dat het er zelf aan te pas hoeft te komen.

Deze functie van Dell is interessant voor organisaties waar honderden of zelfs duizenden apparaten operationeel zijn. Bij de aanschaf van grotere aantallen zakelijke laptops, is dat dus zeker te overwegen.

Meer Unified Workspace

Wilt u reageren?

+31 (0) 85 111 0 700