Datacenter as a Service (DCaaS)

U heeft een groeiende organisatie en beschikt over een eigen IT-infrastructuur met uw eigen specifieke applicaties. Het inrichten en beheren van uw datacenter omgeving is u echter een blok aan het been. Datacenter as a Service is dan voor u de ideale oplossing. Wij kijken samen met u of uw IT omgeving nog steeds voldoet aan de eisen en wensen die u hieraan stelt. Wij verplaatsen fysiek uw omgeving naar ons datacenter in Nederland en nemen deze volledig in beheer. Zo heeft u geen omkijken meer naar uw datacenter infrastructuur en kunt u zich focussen op datgene wat nodig is om de groei van uw business te bevorderen.

Modern en veilig

Een modern ingericht datacenter, voorzien van optimale fysieke en databeveiliging, redundante datalijnen, stroom- en koelvoorzieningen. Wij plaatsen uw infrastructuur in racks in ons datacenter en nemen deze geheel in beheer.

Schaalbaar

Een groeiende organisatie vraagt om een IT omgeving die meegroeit en schaalbaar is. Met onze cloud oplossingen faciliteren wij sterke groei zonder onverwachte beperkingen, een hele zorg minder.

Kennishuis

In een snel veranderende markt is het noodzakelijk om de IT infrastructuur mee te laten veranderen. Met onze kennis en ervaring anticiperen wij op veranderingen en zorgen wij ervoor dat u altijd voorop loopt.

Werken uit het moderne datacenter

In moderne IT omgevingen vormen al uw datacenter oplossingen tezamen de centrale krachtbron van uw bedrijf. De digitale motor, waarmee u in staat bent om hun bedrijfsdoelstellingen te realiseren. De verregaande digitalisering brengt groei met zich mee in data en applicaties. U heeft dus behoefte aan vooral schaalbare datacenter oplossingen die tegemoet komen aan de groeiende vraag naar verwerkingskracht, veilige dataopslag en altijd en overal toegang tot uw digitale motor.

Datacenter advies

Werken vanuit het datacenter vraagt een lange termijn visie. Voor cloud oplossing, zoals Datacenter as a Service, is goede planning nodig om de juiste keuzes te maken voor de inrichting en toekomstige groei. Met kennis van datacenters geven wij u advies voor de ideale datacenter oplossing.

Neem contact op en onze ervaren consultants geven u graag advies over de uitgebreide mogelijkheden.

Contact opnemen

Benieuwd naar de mogelijkheden van een Datacenter as a Service voor uw organisatie?

Eén van onze specialisten helpt u graag verder.

Contact basis
*


+31 (0) 85 111 0 700

Nieuwland Parc 155
3353 LJ Papendrecht

Onze recente referenties

Toonaangevende bedrijven uit diverse branches vertrouwen op onze kennis en ervaring. Voor onze klanten staan wij altijd aan!