Bestel een BBQ pakket cadeau

Gefeliciteerd! Bij ontvangst van de persoonlijke uitnodiging per e-mail mag je gratis eenmalig op jouw naam één van de vijf geselecteerde vlees-BBQ pakketten bestellen als dank voor onze samenwerking.  Bestellen kan vanaf 3 t/m 25 augustus 2020 via deze webpagina. Leveren is vanaf 6 augustus t/m 28 augustus 2020 mogelijk. Er zit minimaal 2 werkdagen tussen het moment van bestellen en leveren. Er wordt alleen in de avonden van dinsdag t/m vrijdag bezorgd op het door jou opgegeven adres. Let op; in verband met voorraden en leveringen geldt OP=OP binnen de genoemde bestelperiode. Bij vermeend misbruik wordt de bestelling niet uitgeleverd.

Genodigden hebben een persoonlijke uitnodiging gehad. Het is ook niet mogelijk om voor anderen te bestellen. Hoewel onze partner Beef & Steak de aflevering verzorgd, is het niet mogelijk direct bij Beef & Steak deze bestelling door te geven. Dat kan alleen via IT creation en na goedkeuring zet IT creation de bestelling door. Geef uw bestelling door via het onderstaande formulier en kies daarbij het gewenste BBQ pakket met naam, afleveradres en afleverdatum binnen de aangegeven periode. Het is niet mogelijk zelf een pakket samen te stellen of bij Beef & Steak te bestellen met ons als referentie.

Geniet ervan!

IT creation’s favoriete BBQ pakket

Worsten BBQ pakket

Rib-eye BBQ pakket

Runder BBQ pakket + BBQ boek

Varken BBQ pakket + BBQ boek

Geef hieronder jouw keuze door inclusief naam en adres met gewenste afleverdatum. Deze data zal doorgegeven worden aan leverancier Beef & Steak om de bestelling te kunnen leveren. Mocht een artikel binnen jouw pakket niet leverbaar zijn op het moment van leveren, dan zal er een vervangend artikel worden gekozen.

Bestel hier het gewenste BBQ pakket

Na goedkeuring door IT creation zal de bestelling worden doorgezet naar Beef & Steak. Daar zit minimaal 2 werkdagen levertijd tussen! Let daarom goed op de opgegeven leverdatum.

Inschrijving BBQ pakket cadeau naar keuze
IT creation BBQ pakket naar keuze *
Gewenste afleverdatum in de avond (let op dat er minimaal 2 werkdagen zit tussen het bestel- en aflevermoment) *
Levering vindt alleen plaats in de avonden!
*


+31 (0) 85 111 0 700

Nieuwland Parc 155
3353 LJ Papendrecht