Cloudveiligheid in de regio

Weet u alles van Cloudveiligheid? Donderdag 30 november 2023 aanstaande is de vijfde editie van 2023 voor de regio Drechtsteden om bedrijven en organisaties te informeren. In slechts 2 a 3 uur wordt u als directielid en/of IT verantwoordelijke volledig geïnformeerd over cloudveiligheid door specialisten uit de regio. Ook kunt u vragen stellen in een kleine setting van maximaal 20 personen. Dit event is inclusief lunch. Meld u nu hieronder aan!

Programma

09:30 Ontvangst
09:45 Business continuity & Disaster Recovery
10:30 Microsoft Security
11:15   Checklist tot NIS2
12:00 Lunch
13:00 Einde event

Locatie

Van der Valk Hotel Dordrecht
Laan van Europa 1600
3317 DB Dordrecht

 

Cloudspecialisten vertellen u over

Data Business Continuity

Wat zijn de risico's van cloudveiligheid voor uw organisatie? U krijgt te horen hoe u om moet gaan met uw data in de cloud. Wat weet u niet en wat moet u nog doen?

Microsoft Security

Hoe zorgt u voor een optimale security met behulp van Microsoft tools?

Checklist tot NIS2

Wat betekent de NIS2-richtlijn voor uw organisatie? Welke verplichtingen schrijft NIS2-richtlijn voor? Wat kunnen organisaties alvast doen om zich voor te bereiden?

Meld u hier aan voor 30 november 2023

Wij zien u graag!

Cloudveiligheid in de regio
*

Cloudveiligheid in de Drechtsteden

Kan een cloud gehackt worden? Hoe beheer ik mijn data in de cloud? Wat is er anders tussen een lokale cloud aanbieder en andere clouds? Professionele cloudbouwers uit de regio updaten bedrijven in de buurt over cloudveiligheid. Waarom? Omdat het voor veel directies en managementteams onduidelijk is welke cloudvorm wel of niet veilig is voor hun organisatie. Is een public cloud als Microsoft Azure of Amazon AWS of Google Cloud veilig genoeg? En hoe veilig is een meer lokale cloudomgeving van een IT partner in het datacenter bij u in de buurt?