Cloudveiligheid in de regio

Weet u alles van Cloudveiligheid? Donderdag 15 juni 2023 worden voor de regio Drechtsteden  bedrijven en organisaties geïnformeerd. In slechts 2 a 3 uur wordt u als directielid en/of IT verantwoordelijke volledig geïnformeerd over cloudveiligheid door specialisten uit de regio. Ook kunt u vragen stellen in een kleine setting van maximaal 20 personen. Daarbij krijgt u een lunch en een rondleiding in het beveiligde datacenter. Meld u nu hieronder aan!

Programma

09:30 Ontvangst
09:45 Cyber Cloud hackers (incl. live hacking)
10:30 Data Business Continuity
11:15   Security in de cloud
12:00 Lunch
13:00 Rondleiding datacenter
14:00 Einde event

Locatie

Van Coulsterweg 6
2952 CB Alblasserdam

 

Cloudspecialisten vertellen u over

Cyber Cloud hackers

U krijgt inzicht van creatieve hackers. Zij zijn dagelijks bezig met de nieuwste kwetsbaarheden en ontwikkelingen. Zij praten u bij over de gevaren en wat mag u verwachten?

Data Business Continuity

Wat zijn de risico's van cloudveiligheid voor uw organisatie? U krijgt te horen hoe u om moet gaan met uw data in de cloud. Wat weet u niet en wat moet u nog doen?

Security in de cloud

Hoe veilig is een cloud uit de regio? En hoe verhoud zich dat tot de grote hyperscalers als Azure, AWS en Google Cloud?

Meld u hier aan voor 15 juni 2023

Wij zien u graag!

Cloudveiligheid in de regio
*

Cloudveiligheid in de Drechtsteden

Kan een cloud gehackt worden? Hoe beheer ik mijn data in de cloud? Wat is er anders tussen een lokale cloud aanbieder en andere clouds? Professionele cloudbouwers uit de regio updaten bedrijven in de buurt over cloudveiligheid. Waarom? Omdat het voor veel directies en managementteams onduidelijk is welke cloudvorm wel of niet veilig is voor hun organisatie. Is een public cloud als Microsoft Azure of Amazon AWS of Google Cloud veilig genoeg? En hoe veilig is een meer lokale cloudomgeving van een IT partner in het datacenter bij u in de buurt?

Cloudbouwers uit de regio

Deze kennisevents worden u in samenwerking aangeboden en zijn volledig vrijblijvend. IT creation en Dataplace zijn regionale cloudbouwers en supporten het delen van kennis in de omgeving. Zo kunt u zelf een betere keuze maken. Ook als uw IT omgeving zich al in een cloudomgeving bevindt.