Cloudveiligheid in de regio

Donderdag 11 april aanstaande is het weer zover, dan organiseren we een Cloudveiligheid in de regio. Dit keer voor de omgeving Haaglanden. Bedrijven en organisaties in de regio kunnen zich inschrijven om in één ochtend volledig bijgepraat te worden over cloudveiligheid in het Van der Valk hotel Delft.

De Cloudveiligheid in de regio sessies zijn opgezet in 2023 en met veel succes gehouden. De sessies worden met gemiddeld een 8,7 beoordeeld door de aanwezigen.

De sessies zitten snel vol en er is beperkt plek, dus meldt u snel hieronder aan!

De voordelen

* In slechts 3 uur wordt u volledig bijgepraat over cloudveiligheid
* Kleine setting met 20 plaatsen voor directieleden en/of IT-managers
* De reistijd is beperkt en lunch is inbegrepen

Programma

09:30 Ontvangst
09:45 Business continuity
10:45 How to defend your business against the current cyber threat landscape?
11:30 NIS2 ontcijferd: van beleid naar praktijk
12:30 Lunch
13:30 Einde event

Locatie

Van der Valk Hotel Delft
Peuldreef 3
2635 BX Den Hoorn

Cloudspecialisten vertellen u over

Business Continuity

Wat zijn de risico's van cloudveiligheid voor uw organisatie? U krijgt te horen hoe u om moet gaan met uw data in de cloud. Wat weet u niet en wat moet u nog doen?

How to defend your business against the current cyber threat landscape?

Hoe bescherm je uw bedrijf tegen het huidige cyberdreigingslandschap? Wat is er veranderd? En wat zijn de ontwikkelingen? Wat kunt u hiertegen ondernemen?

NIS2 ontcijferd: van beleid naar praktijk

Wat betekent de NIS2-richtlijn voor uw organisatie? Welke beleid wordt er gevoerd en hoe vertaalt dit zich naar de praktijk?

Meld u hier aan vòòr 10 april 2024

Wij zien u graag!

Cloudveiligheid in de regio
*

Cloudveiligheid in de Haaglanden

Kan een cloud gehackt worden? Hoe beheer ik mijn data in de cloud? Wat is er anders tussen een lokale cloud aanbieder en andere clouds? Professionele cloudbouwers uit de regio updaten bedrijven in de buurt over cloudveiligheid. Waarom? Omdat het voor veel directies en managementteams onduidelijk is welke cloudvorm wel of niet veilig is voor hun organisatie. Is een public cloud als Microsoft Azure of Amazon AWS of Google Cloud veilig genoeg? En hoe veilig is een meer lokale cloudomgeving van een IT partner in het datacenter bij u in de buurt?

Skyline Den Haag