Themas

Dell EMC PowerStore toonaangevend op het gebied van prestaties en flexibiliteit

Het datalandschap is de afgelopen jaren drastisch veranderd. Er is steeds meer aandacht voor de architectuur en inrichting van IT-omgevingen. De enorme datagroei wordt veroorzaakt door de toename van het gebruik van bedrijfsapplicaties, digitale media, database systemen, analyses, etc. Het is van belang dat de volledige data omgeving kan meebewegen en -groeien.

Nieuwe innovatieve IT-oplossingen spelen in op de noodzaak tot betere dataopslagsystemen. In dat kader lanceerde Dell Technologies op 5 mei 2020 de Dell EMC PowerStore. Een ‘midrange storage’-oplossing, die grote voordelen biedt ten opzichte van de huidige dataopslag in datacenter oplossingen.

 

Dell EMC PowerStore biedt; 

 

Data

  • een hoge performance met meer dan 7x IOPS en 3x lagere latency dan de laatste generatie Unity XT. Dat is mogelijk dankzij het end-to-end NVMe-ontwerp en de ondersteuning voor Storage Class Memory als permanente opslag op basis van de dual port Intel Optane SSD’s;
  • een ‘always-on inline data reduction’ garantie van maar liefst 4:1;
  • met redundante componenten heeft Dell EMC PowerStore een continue beschikbaarheid van zes ‘negens’ (99,9999 procent).

Intelligent

  • programmering voor ontwikkelaars. Implementatietijden worden aanzienlijk verkort door het gebruik van populaire plug-ins, zoals: VMware (vRO Plugin), Kubernetes (CSI Driver) en Ansible (Ansible Module);
  • ook beschikt het over ingebouwde ‘machine learning’ en automatisering, die apparatuur snel detecteert en systeembronnen optimaliseert;
  • slimme monitoring met realtime prestatiemetingen en tracking van opslaggebruik.Aanpasbaar

  • flexibele implementatiemodellen om de core, edge en cloud te moderniseren;
  • volledige migraties automatiseren in minder dan tien clicks. Klanten kunnen tevens gebruikmaken van een aantal opties om te migreren vanuit bestaande storage zoals Unity, SC, PS Series, VNX en XtremIO;
  • flexibele architectuur, die gevirtualiseerde hosting van gebruikerstoepassingen direct op het apparaat mogelijk maakt en zorgt voor naadloze integratie met VMware.

Performance en schaling
Dell EMC PowerStore bestaat uit vijf modellen. De 1000, 3000, 5000, 7000 en 9000. Ze hebben elk dezelfde capaciteit. Alle vijf hebben vier processoren, maar ze variëren in cores en geheugen.  Alle modellen bieden een end-to-end NVMe SCM, NVMe Flash en SAS Flash oplossing. Het unieke aan de PowerStoreOS is, dat het een container-based software architectuur heeft. Dit geeft innovatieve bedrijven met een eigen datacenter omgeving op locatie veel meer mogelijkheden dan voorheen.

Dell EMC PowerStore biedt bij groeiende werklasten; scale-up tot 2.8 PBe voor capaciteit en scale out tot 11.3 PBe per cluster voor performance.

 

Programmeerbare infrastructuur
PowerStoreOS optimaliseert prestaties, fouttolerantie en beveiliging, door individuele OS-componenten te isoleren als microservices. PowerStoreOS kan rechtstreeks op de PowerStore-hardware worden gedraaid binnen een ingebouwde VMware-hypervisor. Wanneer de beheerder een PowerStoreOS op een VM draait, kunnen apps direct op de array geïmplementeerd worden. Deze nieuwe mogelijkheid heet AppsON en is ideaal geschikt voor data-intensieve workloads in core- of edge-locaties.

Interesse in een deep dive webinar of een eerste demo?
Wilt u meer technische details weten of zelfs een eerste demo ervaren van de PowerStore? Geef u op voor een technische deep dive webinar of de eerste demo van Dell EMC PowerStore. Samen kijken we uitgebreid naar de technische details, voordelen en alle vragen die u heeft over de nieuwe storage units.

 Contact ons

Wilt u reageren?

+31 (0) 85 111 0 700