Dell PowerProtect Data Manager DM5500

De PowerProtect Data Manager Appliance is een geïntegreerde oplossing die marktleidende de-duplicatie, databeschermings oplossingen en multi-cloud mogelijkheden biedt. De Data Manager Appliance ondersteunt een groot ecosysteem van traditionele en moderne workloads, waaronder replicatie, directe toegang en restore, zoeken, monitoring, rapportage, cloud readiness, disaster recovery en lange termijn retentie naar de cloud, in één appliance.

Ervaar moderne gegevensbescherming met een geïntegreerde appliance op basis van PowerProtect Data Manager. De eenvoudig te configureren en te beheren DM5500 biedt een uniforme gebruikerservaring en automatiseert de ontdekking en bescherming van databases, VM’s, bestandssystemen en Kubernetes-containers.

Organiseer bescherming direct via een gebruiksvriendelijke interface en beveilig gegevens met de nieuwste mogelijkheden voor operationele en cyberweerbaarheid. Stel gegevenseigenaren in staat om self-service back-up- en herstelbewerkingen uit te voeren vanuit hun native applicaties met centrale governance en toezicht.

Vraag de prijs en levertijd op

Voordelen PowerProtect Data Manager DM5500

  • Software gedefinieerde gegevensbescherming met geïntegreerde deduplicatie, replicatie en hergebruik
  • Zelfbedieningsoperaties voor gegevensback-up en -herstel vanuit native applicaties in combinatie met centrale IT-governance
  • Multicloud-optimalisatie met geïntegreerde cloud-tiering
  • Moderne op diensten gebaseerde architectuur voor eenvoudige implementatie, schaling en actualisering
  • Multi-factor authenticatie: Vanaf Data Manager Appliance versie 5.13.0.0 wordt Multi-factor authenticatie (MFA) ondersteund voor gebruikers om in te loggen op het UI dashboard. Dit biedt extra lagen van uitdaging naast gebruikersnamen en wachtwoorden om het risico van gestolen referenties te voorkomen.
  • Data Manager Appliance ondersteunt de bescherming van data gehost op Chinese, Franse, Duitse, Italiaanse en Japanse besturingssystemen.
  • Identity providers: Data Manager Appliance ondersteunt een identity provider die een abstracte bron van gebruikers- en groepsgegevens is die Data Manager Appliance kan koppelen aan overeenkomstige rollen.

 

Download datasheet DM5500

Download specificaties DM5500

Geïnteresseerd of wilt u meer informatie?

Onze specialisten helpen u graag!

Contact basis
*


+31 (0)85 111 0 700

Nieuwland Parc 155
3353 LJ Papendrecht