Dell PowerProtect DP4400

De PowerProtect DP4400 appliance is een geïntegreerde, alles-in-één appliance voor gegevensbescherming, op maat gemaakt voor kleine en middelgrote organisaties. De DP4400 biedt volledige back-up, deduplicatie, replicatie, herstel, directe toegang, herstel, zoeken en analyseren, en naadloze VMware-integratie – plus, cloudgereedheid met disaster recovery en lange termijn retentie in de cloud – allemaal in een handige 2U-appliance.

One-stop databescherming tegen lage kosten en langdurig bewaren en disaster recovery naar de cloud maken dit tot de ultieme oplossing voor databescherming voor organisaties van elke omvang.

Het is eenvoudig te beheren, te implementeren en te upgraden, en groeit in plaats van 8TB tot 24TB in stappen van 4TB en van 24TB tot 96TB in stappen van 12TB – allemaal met licentiesleutels, zonder extra hardware, downtime of complexiteit.

De DP4400 is krachtig in zijn uitgebreide dekking, prestaties en geschiktheid voor de cloud. Hij ondersteunt een breed applicatie-ecosysteem en is geoptimaliseerd voor VMware-ecosystemen, met bescherming voor ongeveer 5 PB aan logische gegevens binnen de 2U, 96TB appliance. Met native Cloud Tier voor lange termijn bewaring kan de DP4400 tot 14,4PB aan gegevens beschermen – allemaal zonder dat er extra hardware nodig is.

Prijs en levertijd aanvragen

Voordelen van de Dell PowerProtect DP4400

  • Uitgebreide en volledige gegevensbescherming met ondersteuning van een breed applicatie-ecosysteem
  • Door de klant te installeren/upgraden 2U-appliance; groeit ter plaatse (8-96 TB) zonder dat er extra hardware nodig is
  • Naadloze integratie en automatisering in de gehele VMware-beschermingsstack, waardoor het eenvoudig en kosteneffectief is om op te schalen om meer VM’s te beschermen.
  • Uitbreiden naar de cloud met native mogelijkheden voor lange termijn behoud en add-on voor disaster recovery
  • Bewezen en moderne oplossing met het Future-Proof Program en Dell Technologies on Demand voor gemoedsrust en flexibele verbruiksmodellen

 

Download datasheet DP4400

Download specificaties DP4400

Geïnteresseerd of wilt u meer informatie?

Onze specialisten helpen u graag!

Contact basis
*


+31 (0)85 111 0 700

Nieuwland Parc 155
3353 LJ Papendrecht