AMD servers geoptimaliseerd voor specifieke workloads

AMD breidt zijn portfolio uit rondom EPYC™ en optimaliseert chipsets voor verschillende workloads. Uitzonderlijke prestaties voor cloud-, bedrijfs- en HPC-werkbelastingen, dit helpt uw bedrijfsresultaten te versnellen.

Verhoog de productiviteit met AMD EPYC™

  • Uitzonderlijke prestaties voor cloud-, bedrijfs- en HPC-werklasten
  • Geavanceerde beveiligingsfuncties met AMD Infinity Guard1
  • Energie-efficiënt
  • Uitstekend rendement op IT-investeringen
  • Brede ondersteuning van het ecosysteem

Cloud native computing

AMD EPYC™ 9754 en 9734 serverprocessoren, voorheen bekend onder de codenaam “Bergamo”, zijn ontworpen om toonaangevende prestaties te leveren voor cloud native computing workloads zoals industry 4.0.

Technical Computing

AMD EPYC™ 9004-serie processoren met 3D V-Cache™ technologie, voorheen bekend onder de codenaam “Genoa-X”, zijn geoptimaliseerd voor technisch computergebruik met hoge prestaties zoals research en development.

Telecommunication and edge

Processoren met de codenaam ”Sienna” zijn geoptimaliseerd voor intelligente edge en telco. Tot 64 ”Zen 4” kernen, goedkoper platform en geoptimaliseerde prestaties per watt.

Advancing AI

AMD EPYC-processoren versterken de servers die het vaakst worden geselecteerd voor AI inferencing, en zijn daarmee het AI-platform bij uitstek.

Wilt u meer weten over de chipsets?  Bezoek dan; AMD EPYC™ Server Processors | AMD

AMD servers met AMD EPYC™ chipsets

Overweegt u AMD EPYC™ processoren in uw Dell PowerEdge rackserver? Dan kiest u voor het maximaal aantal cores in uw rackservers. Realiseer hoge prestaties met ’s werelds best presterende x86-serverprocessoren.

Bekijk de Dell PowerEdge AMD rackservers

Verdedigd door AMD Infinity Guard

AMD EPYC™ bevat AMD Infinity Guard-een set van gelaagde, geavanceerde beveiligingsfuncties die u helpen gevoelige gegevens te beschermen en kostbare downtime veroorzaakt door beveiligingslekken te voorkomen.

Energiezuinig

AMD EPYC™ processoren zijn de energiezuinigste x86-servers, leveren uitzonderlijke prestaties en helpen de energiekosten te verlagen. AMD EPYC™ CPU’s helpen de milieueffecten van datacenteractiviteiten te minimaliseren en bevorderen de duurzaamheidsdoelstellingen van uw bedrijf.

Meer weten over workload optimalisatie?

Wilt u meer weten of de chipsets geoptimaliseerd voor specifieke workloads? Laat het ons weten.

Contact opnemen