DELL EMC PowerEdge T440 server

Verwerk een groot aantal kantoor workloads met maximale prestaties en flexibele capaciteit in een geïntergreerde infrastructuur. De PowerEdge T440 is ontworpen om met u mee te groeien en is ontworpen volgens een schaalbare architectuur, zodat u voortdurend uw prestaties en capaciteit kunt optimaliseren. De grote flexibiliteit helpt om de operationele kosten onder controle te houden wanneer uw behoeften veranderen.

Speel in op veranderende workloads met de veelzijdige Dell EMC PowerEdge T440, een ideale instapserver voor kleine en middelgrote bedrijven (MKB) en externe kantoren/filialen. De T440 biedt extra flexibiliteit, dankzij de voor rackmontage geschikte tower, het compacte formaat van 22 inch en de stille werking die ideaal is voor uw kantoor of bij een compacte datacenter inrichting. De T440 voldoet aan al uw vereisten met toekomstbestendige prestaties, capaciteit en uitgebreide I/O-opties.

Bent u op zoek naar informatie over hulp bij het monitoren of beheren van uw server(s) of IT infrastructuur? Vind hier meer informatie over IT beheer van uw IT infrastructuur. IT creation is Titanium Partner van Dell Technologies, de hoogste partnerstatus in Nederland. Wij vertellen u graag alles wat u wilt weten over deze server(s).

Specificaties PowerEdge T440 server

Aantal socket: 2
Workloads:
Virtualisatie, web serving en serverconsolidatie
Memory:
16 x DDR4, maximaal 1TB
Processor: Tot twee 2e generatie Intel® Xeon® Scalable processoren
Storage: 16 x 2.5’’ of  8 x 3.5’’
Accelerators: 1 x 150W

Download datasheet T440 Towerserver

Bekijk andere Dell EMC PowerEdge tower servers

 

 

 

Geïnteresseerd of wilt u meer informatie?

Onze specialisten helpen u graag!

Contact basis
*


+31 (0) 85 111 0 700

Nieuwland Parc 155
3353 LJ Papendrecht