Meet New IT event

Ontdek en ervaar de kracht van de nieuwste IT, waarin duurzaamheid, energiezuinigheid, databeveiliging, hybride technologie en hoge prestaties centraal staan. Op donderdag 11 mei 2023 krijgt u, als IT verantwoordelijke, de nodige informatie en vooral inspiratie. Wij nemen u mee in de genoemde thema’s en u ervaart de nieuwste datacenter hardware van dichtbij. Tijdens de lunch kunt u sparren met andere IT-managers en -beheerders. Stel 1 op 1 vragen en neem deel aan de VR/AR experience.

Deelname is gratis, registratie is vereist. Meld u nu hieronder aan!

Programma

9:30 Ontvangst
9:45 Ontdek het duurzame datacenter
10:30 Schaalbare maximale prestaties
11:15 Hybride IT met Azure Stack HCI
12:00 Lunch
12:30 Nieuwe databeveiliging (incl. live demo)
13:30 De nieuwe wereld in VR en AR (game)
15:30 Einde event

Locatie

De Kaap
Strandweg 1
4011 LZ Zoelen

Meld u hier aan voor 11 mei 2023

En ontdek New IT

Meet New IT
*

Ontdek de nieuwe wereld van IT en VR

Tijdens het evenement krijgt u de meest recente inzichten over een innovatief, duurzaam en efficiënt ingericht datacenter. Maar er is ook ruimte voor ontspanning en inzicht in de nieuwste VR/AR technieken. Bij Mission Metaverse ervaart u een unieke combinatie tussen Virtual Reality en Augmented Reality. Twee verschillende werelden, waarin u samen en tegen elkaar de strijd aan gaat. Dit moet u meemaken!

 

Waarom 'Meet the new IT'

U wilt op de hoogte blijven van de nieuwste IT voor datacenters? Dan mag u als IT manager of als IT beheerder van een bedrijf of organisatie dit kennisevent niet missen. We kiezen bewust voor een kleinschalig en specialistisch event voor maximaal 30 personen, zodat u veel kennis en ervaring meekrijgt. Specialisten uit het vak bieden u kosteloos hun kennis aan en u kunt ze ook 1:1 specifieke vragen stellen.

Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door Dell Technologies, Microsoft, Intel, AMD en IT creation.