Meet New IT event

Donderdag 11 mei 2023 vond Meet New IT plaats op locatie in Zoelen. IT verantwoordelijken kregen hier over belangrijke IT topics nieuwe informatie en inzichten aangeboden. Kon u er niet bij zijn en heeft u het gemist? Geen probleem.

Op verzoek van velen komt er een ‘online samenvatting’ van Meet New IT. Op 6 juni van 15:00 tot 16:00 uur. Die kunt u volgen bij aanmelding via het onderstaande inschrijfformulier.

In hoofdlijnen krijgt u in één uur een samenvatting van de vier gegeven kennissessies van 11 mei door de experts op het gebied van duurzaam datacenter, server prestaties, hybride IT met Azure Stack HCI en databeveiliging. Vragen kunt u stellen tijdens de sessie of na afloop in een 1 op 1 sessie.

Deelname is gratis, registratie is vereist. Meld u nu hieronder aan!

Meld u hier aan voor 6 juni voor het volgen van de online samenvatting

En verkrijg nieuwe inzichten in IT

Meet New IT
*

Waarom 'Meet the new IT'

U wilt op de hoogte blijven van de nieuwste IT voor datacenters? Dan mag u als IT manager of als IT beheerder van een bedrijf of organisatie dit kennisevent niet missen. We kiezen bewust voor een kleinschalig en specialistisch event voor maximaal 30 personen, zodat u veel kennis en ervaring meekrijgt. Specialisten uit het vak bieden u kosteloos hun kennis aan en u kunt ze ook 1:1 specifieke vragen stellen.

Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door Dell Technologies, Microsoft, Intel, AMD en IT creation.