Nieuws

Dell Technologies introduceert PowerProtect DP series

Dell Technologies introduceert nieuwe geïntegreerde apparaten in de Dell EMC PowerProtect DP-reeks en softwareverbeteringen in PowerProtect Data Manager. 

De PowerProtect DP-reeks is een nieuwe generatie geïntegreerde databeschermingsapparatuur en biedt volledige back-up, herstel, replicatie, deduplicatie, cloudgereedheid met disaster recovery, en langdurige retentie voor de public cloud.

Cyber Recovery
Klanten worden beschermt door PowerProtect Cyber Recovery tegen cyberaanvallen; van ransomware tot aanvallen van binnenuit. De oplossing beschikt over de mogelijkheden van CyberSense analytics en machine learning, waarmee klanten de integriteit van hun data bewaken en de kwaliteit ervan blijven garanderen.

PowerProtect Data Manager
Nieuwe waarde wordt toegevoegd door de PowerProtect Data Manager aan de PowerProtect-apparatuur van klanten die beschikken over cloud-, VMware- en Kubernetes-omgevingen. PowerProtect Data Manager ondersteunt nu het VMware Tanzu-portfolio om moderne toepassingen van klanten te beschermen. Daarnaast biedt Data Manager nu een VMware-gecertificeerde oplossing om de VMware Cloud Foundation-infrastructuurlaag te beschermen.

De verwachting is dat PowerProtect hardware vanaf december 2020 beschikbaar is. De verbeteringen in de Data Manager zijn per direct beschikbaar.

 

Wilt u reageren?

+31 (0) 85 111 0 700