Nieuws

IT creation wint prestigieuze Solution Provider of the Year Award 2020

Tijdens het virtuele Dell Technologies Partner Awards Event is IT creation uitgeroepen tot Solution Provider of the Year 2020. Deze Award is dé meest prestigieuze Partner Award, die Dell Technologies in Nederland ieder jaar uitreikt aan één van haar partners. De Solution Provider of the Year Award gaat naar de partner, die de meest innovatieve en spraakmakende Dell Technologies IT-infrastructuur oplossingen heeft geleverd.

Uitreiking een maand later

Ieder jaar reikt Dell Technologies in verschillende categorieën de welbekende Partner Awards uit aan haar partners. Normaal worden deze Awards aan het einde van het jaar uitgereikt tijdens een groots evenement, maar vanwege de huidige Corona maatregelen gebeurde dat dit jaar een maand later digitaal tijdens een livestream op 28 januari 2021.

Top van Nederland

Als Titanium Partner van Dell Technologies wist IT creation in de afgelopen jaren meerdere Dell Technologies Partner Awards te winnen, waaronder Country Partner of the Year, tweemaal Networking Partner of the Year en de erkenning voor Ambassador of the Year. Met het winnen van de Solution Provider of the Year Award komt daar een belangrijke en aansprekende prijs bij. Hiermee toont IT creation aan dat zij met haar kennis van Dell Technologies oplossingen tot de absolute top van Nederland behoort.

“Alle medewerkers van IT creation zijn bijzonder trots op de winst van deze Award. Elk jaar adviseren wij veelvuldig grote bedrijven over innovatieve Dell IT-infrastructuuroplossingen en helpen hen met de configuratie, implementatie en het beheer hiervan. Het gaat er vooral om dat onze klanten tevreden zijn over onze dienstverlening, maar deze erkenning van onze belangrijkste zakenpartner zegt ook veel over hoe wij werken” aldus Hans de Jongh, Managing Director van IT creation.

Samenwerking Dell en IT creation is zeer hecht

Kees van Luijk, Director Channel Sales Dell Technologies; “De samenwerking tussen ons en IT creation is zeer hecht te noemen. IT creation treedt regelmatig op als verlengstuk van de Dell sales en pre-sales en voegt unieke waarde toe gedurende het adviestraject en de projectimplementatie. Het afgelopen jaar heeft IT creation een aantal zeer complexe datacenter oplossingen geïmplementeerd op basis van Dell Technologies hardware en VMware software. Daarmee is een sterke omzetgroei gerealiseerd in alle lines of business en in alle marktsegmenten, in zowel midmarket, corporate enterprise klantsegment en het overheidssegment. IT creation is daarom een meer dan terechte winnaar van de meest prestigieuze Dell Technologies Partner Award van 2020: Solution Provider of the Year”, aldus Kees van Luijk.

Meer over IT creation

IT creation uit Papendrecht is een toonaangevende IT-infrastructuur en cloud dienstverlener met circa 50 gespecialiseerde medewerkers. Met uitgebreide kennis en ervaring van innovatieve IT-omgevingen, op locatie of in het datacenter, zorgt IT creation ervoor dat organisaties kunnen vertrouwen op hun digitale motor. Het IT bedrijf werkt al ruim 15 jaar samen met Dell Technologies met diepgaande kennis van het uitgebreide Dell EMC portfolio.

Wilt u reageren?

+31 (0) 85 111 0 700