Nieuws

IT creation brengt Jan Lammers naar Dell Technologies Forum 2022

Jan Lammers komt naar het Dell Technologies Forum. IT creation is partner en sponsor van het grootste jaarlijkse Dell evenement van Nederland. Op 6 december 2022 is voor het eerst in drie jaar dat het Dell Technologies Forum in Utrecht fysiek plaats vindt, na twee volledig digitale varianten in de afgelopen jaren.

“The key to success with high-end data and technology”

Tijdens het Dell Technologies Forum zal Jan Lammers, tijdens een door IT creation speciaal georganiseerde sessie, ingaan op de formule tot succes. Als voormalig F1 coureur, F1 media deskundige en F1 Zandvoort sportief directeur, zal Jan Lammers inzicht geven in de benodigde succesfactoren. Er zal een parallel getrokken worden met de IT sector en Business IT, door het gebruik van high-end data en technologieën. Ook zal er de ruimte zijn om vragen te stellen door de aanwezigen.

Wilt u erbij zijn?

Mis deze sessie niet en meld u direct gratis aan voor het Dell Technologies Forum.

Aanmelden

IT creation – Dell Technologies Titanium Partner

“Wij bouwen en beheren digitale motoren”, dat is wat IT creation doet. Als IT partner onderscheidt IT creation zich als ‘Dell only’ solution provider. Het bezit de Titanium Partner status in Nederland, wat het hoogst haalbare is. Daarmee toont IT creation haar hoogwaardige kennisniveau van Dell Technologies IT oplossingen. Zowel voor de front-end, IT werkplekken, als de back-end, IT infrastructuren.

 

Wilt u reageren?

+31 (0) 85 111 0 700