Nieuws

IT creation haalt bijna €7000 voor Warchild op bij Dam tot Dam jubileum

In tegenstelling tot vorig jaar (2018), waar de hele dag regen viel, was het nu zonnig. Zo warm zelfs, dat de laatste groepen bij de Dam tot Damloop niet meer mochten starten, vanwege overvolle ziekenboegen langs de kant.

 

 

Voor IT creation en Warchild een bijzondere dag, omdat medewerkers, vrienden en familie voor het 5e jaar op rij meededen aan de Dam tot Damloop om geld op te halen voor kinderen in oorlogsgebieden. Vanwege het jubileum werd er naast de Damloop ook voor het eerst meegefietst bij de Dam tot Dam Fietsclassic.

 

 

Met veel plezier laat Warchild weten dat IT creation dit jaar €6975,- heeft opgehaald bij de Dam tot Dam loopwedstrijd en fietstocht. Om de jubileumsamenwerking met Warchild verder te vieren werd door IT creation een groep van asielzoekers gesponsord om mee te doen aan de Dam tot Damloop 10 Engelse Mijl.

 

 

Remco Voets, mede-eigenaar en directeur bij IT creation uit Papendrecht:

“Het is elk jaar een fantastische gebeurtenis, maar door het jubileum wel extra bijzonder. We willen blijven denken aan onze medemensen die het minder makkelijk hebben in de wereld en met name kinderen. Met Warchild als doel en het sponsoren van de groep asielzoekers bij de Damloop en fietsclassic kunnen we trots zijn op wat we met elkaar bereiken.”

 

Wilt u reageren?

+31 (0) 85 111 0 700