Nieuws

IT creation wint aanbesteding gemeente Bodegraven Reeuwijk

IT creation heeft de aanbesteding “Vervanging ICT Backend Infrastructuur” gewonnen bij de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. De gemeente had deze aanbesteding uitgeschreven om haar huidige datacenter infrastructuur te vervangen. De gemeente Bodegraven wilde een moderne en flexibele infrastructuur die een betere performance biedt, niet technisch geconfigureerd hoeft te worden en eenvoudig aanpasbaar is voor nieuwere ICT mogelijkheden zoals Cloud. Het contract heeft een looptijd van 3 jaar, met de mogelijkheid tot verlenging van tweemaal één jaar.

Het contract heeft betrekking op de levering, installatie en onderhoud van de complete back end infrastructuur. Ook de migratie van de bestaande omgeving naar de nieuwe infrastructuur, het opleiden van ICT-beheer van de gemeente in functioneel beheer, gebruik en proactief beheer op basis van ITIL standaarden is onderdeel van het contract.

Hans de Jongh, Managing Director, IT creation:

“Wij zijn heel blij met de gunning van deze aanbesteding door de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. IT creation wil haar uitgebreide datacenter kennis en ervaring ook meer in de overheidsmarkt gaan inzetten. Daarom investeren wij in een eigen tenderdesk met een unieke opzet. De gunning van deze aanbesteding geeft aan dat er behoefte is aan een nieuwe kennispartij in het overheidssegment!”

Aritte Heij, Kwartiermaker Digital Office, Gemeente Bodegraven-Reeuwijk:

“Wij willen minder techniek in huis en toch snel en autonoom kunnen inspelen op gewenste veranderingen in onze IT-omgeving. Daarom kiezen we voor een aanpak waarbij we de flexibiliteit eerst in het fundament organiseren voordat we een verdere beweging naar de Cloud maken. De nieuwe Backend Infra speelt hierin een belangrijke rol. Deze gaan we samen met IT creation nu als eerste stap op korte termijn realiseren.”

Over IT creation:

IT creation is een ambitieus bedrijf dat volop in ontwikkeling is door enorme groei, waaraan iedereen graag zijn steentje bijdraagt. Wij zijn gevestigd in Papendrecht, maar zijn actief door heel Nederland voor bedrijven en organisaties. Wij werken volgens onze kernwaarden en hechten veel waarde aan de kennis en kunde van onze werknemers.

Bij IT creation geloven wij dat IT de krachtbron is om succesvol te opereren. Met de diepgaande kennis van gedreven professionals bouwen wij aan het digitale fundament van organisaties. Als dé kennispartner van Dell EMC adviseren, implementeren en beheren wij IT-infrastructuren, die meegroeien met de behoeften van de klant.

Voor vragen kunt u telefonisch contact opnemen via 085-1110700.

Wilt u reageren?

+31 (0) 85 111 0 700