Nieuws

IT creation wint Europese aanbesteding van De Connectie

IT creation heeft van De Connectie de gunning gekregen voor het leveren van servers en onderhoud inclusief gerelateerde dienstverlening. De Connectie is de bedrijfsvoering organisatie van en voor de gemeenten Arnhem, Rheden en Renkum en voert hier de ICT-integratie en bedrijfsuitvoeringsdiensten hiervoor uit.

De Connectie wilde een deel van het serverpark vernieuwen. Daarnaast was er de wens om de verschillende beheer- en monitoring software te standaardiseren, met behoud van aansluiting op de diverse platformen binnen de drie gemeentes. Ook de aanvullende diensten voor advies, configuratie, installatie, training, onderhoud, op basis van hoge beschikbaarheid en 24×7 service levels, en beheer zijn onderdeel van de overeenkomst.

 

Hans de Jongh, Managing Director van IT creation licht de gewonnen opdracht toe:

“Naast de prijs-kwaliteit hebben we vooral ingezet op het delen van onze hoogwaardige kennis met De Connectie. Wij bieden extra waarde met training en support voor virtualisatie, monitoring-en beheersoftware. Dit zijn zaken waar onze klanten snel efficiencywinst mee kunnen behalen. En efficiency is de kernwaarde voor de bedrijfsvoeringsdiensten van De Connectie.”

 

IT creation heeft gekozen voor de inrichting van een professionele tenderdesk begin dit jaar, gericht op de aanbestedingen bij de lokale overheid. In de afgelopen maanden heeft onder andere de gemeente Bodegraven-Reeuwijk gekozen voor IT creation. De gunning van de drie gemeenten Arnhem, Rheden en Renkum is een verdere bevestiging van de synergie tussen een professionele tenderdesk en IT creation als hoogwaardige kennisleverancier.

 

IT creation, opgericht in 2004, adviseert, levert, implementeert en beheert
it-infrastructuren in on-premise en cloud-omgevingen. Het bedrijf is Dell EMC titanium partner en Enterprise solution partner van VMWare. De onderneming is gevestigd in Papendrecht, heeft meer dan 35 werknemers.

Voor vragen kunt u telefonisch contact opnemen via 085-1110700.

Wilt u reageren?

+31 (0) 85 111 0 700