Nieuws

IT creation webinars najaar 2021

IT creation organiseert de komende maanden in samenwerking met Dell Technologies een webinar serie. Deze webinar serie is volledig gericht op actuele vraagstukken in de markt. Bent u geïnteresseerd in het volgen van één of meerdere webinars?  Schrijf u dan in via de knoppen onder de uitleg van de betreffende webinar.

Tijdens de serie webinars komen de volgende onderwerpen aan bod:

IT uitbesteden zonder verlies van controle

Wilt u meer weten over hoe u IT (deels) kunt uitbesteden, maar toch controle behoud over uw IT omgeving? Volg dan deze webinar. Hierin worden verschillende IT situaties besproken, zoals branche specifieke situaties en complexe IT omgevingen. Wat als u deels een Public Cloud en on-premises IT omgeving heeft? Ontdek dit en meer tijdens deze webinar in slechts een uur tijd.

Registreren voor de webinar; IT uitbesteden zonder verlies van controle

De noodzaak van Cyber Recovery voor iedere organisatie

U wilt meer weten over welke IT verzekering het beste is in een bepaalde situatie? Iedereen weet dat een back-up noodzakelijk is om dataverlies tegen te gaan. Maar is dat voldoende? Wat kost het als een volledige IT omgeving niet meer beschikbaar is en hoeveel tijd kost het om weer ‘up and running’ te zijn? Volg deze webinar en ontdek wat in welke situatie de juiste keuze is om uw IT te verzekeren tegen dataverlies en ransomware.

Registreren voor de webinar; Cyber Recovery voor iedere organisatie 

Ontdek de eenvoud van een hybride IT infrastructuur

U wilt een hybride IT infrastructuur of wordt genoodzaakt uw IT zo in te richten. Bijvoorbeeld om een deel op eigen locatie te houden en een deel in de cloud te plaatsen. Denk aan OT vs IT situaties. Hoe is dit eenvoudig in te richten en zo ja, waar kunt u dit mee realiseren? Tijdens deze webinar wordt ingegaan op de verschillende situaties en hoe hiervan eenvoudig een hybride IT infrastructuur te bouwen.

Registreren voor de webinar; Ontdek de eenvoud van een hybride IT infrastructuur

Routemap van de toekomstige notebooks en werkplek hardware

Hoe ziet de toekomstige (digitale) werkplek eruit? Wat gaat er op lange termijn, maar vooral in 2022 aankomen qua ontwikkelingen? Tijdens deze webinar wordt u geïnformeerd en wordt in detail ingegaan op verschillende client solutions. Specifieke laptops worden besproken en u kunt vragen stellen over de modellen voor 2022.

Registreren voor de webinar; Routemap voor de toekomstige notebooks en werkplek hardware

Heeft u een ander vraagstuk dan niet behandeld wordt in onze webinars of wilt u vooraf al meer informatie? Laat het ons weten.

Wilt u reageren?

+31 (0) 85 111 0 700