Dell EMC midrange storage oplossingen

Steeds vaker worden organisaties geconfronteerd met complexe dataopslag vraagstukken die zorgen voor hogere storagevereisten. Het storage assortiment van Dell Technologies biedt tal van efficiënte oplossingen voor alle organisaties. Of het nu gaat om uitbreidingen op bestaande omgevingen of een compleet nieuwe storage omgeving, on-premises, in een datacenter of in hybride vorm. IT creation adviseert u graag en helpt u bij de implementatie en het beheer.

PowerStore

Dell EMC PowerStore is de nieuwste midrange storage oplossing van Dell Technologies en heeft een volledig nieuw OS. Hoge 'performance workload' en lage 'latency' zijn de sterke punten.

Unity XT Series

Dell EMC Unity XT serie bestaat uit vier verschillende producten, namelijk de all-flash oplossing, de hybrid-flash oplossing, de VSA (Virtual Storage Appliance) en de Cloud Edition.

SC Series

De award-winnende Dell EMC SC Series is de meest voordelige midrange storage oplossing van Dell Technologies voor het creëren van een 'high availability' omgeving.

Midrange storage productinformatie

Creëer uw ideale storage omgeving

Dell Technologies heeft drie midrange storage oplossingen beschikbaar: Dell EMC PowerStore, Dell EMC Unity XT en de Dell EMC SC Series. Al deze storage oplossingen zijn leverbaar met verschillende opslagcapaciteiten en performance niveaus. Unity XT en SC Series zijn beschikbaar in all-flash en hybrid-flash. PowerStore is alleen beschikbaar in all-flash, volledig gebaseerd op NVMe. All-flash oplossingen bevatten SSD’s (Solid State Drives), terwijl hybrid-flash oplossingen SSD’s combineren met HDD’s (Hard Disk Drives). Hybrid-flash oplossingen zijn een goede tussenstap om een geleidelijke transitie naar een all-flash storage omgeving te realiseren. Door de snelheid van SSD-opslag te combineren met de capaciteit van HDD-opslag, creëert u een gebalanceerde omgeving met alle gecombineerde voordelen van SSD’s en HDD’s.

PowerStore

Dell EMC PowerStore beschikt over het NVMe (Non-Volatile Memory express) protocol. Hierdoor communiceren de geïnstalleerde SSD’s tot wel 6 keer sneller dan met het AHCI (Advanced Host Controller Interface) protocol. Dankzij intelligente datacompressie en deduplicatie kunt u met 1TB capaciteit, 4TB aan data opslaan. PowerStore garandeert deze 4:1 datareductie, waarbij er gemiddeld zelfs een nog betere datareductie zal zijn. Vraag naar onze pre-sales specialisten voor meer uitleg. Dit vergroot de efficiëntie zonder in te leveren op performance. U kunt tot wel vier systemen naast elkaar gebruiken en beheren als één systeem. Hierdoor is het opschalen van de dataopslag heel eenvoudig. De state-of-the-art PowerStore is zeer geschikt voor extreem bedrijfskritische data. De oplossing ook technisch inzetbaar bij Enterprise bedrijven, tevens is de oplossing zeer schaalbaar.

✓ NVMe protocol
✓ Krachtige datacompressie en deduplicatie
✓ Hoge performance workload en lage latency
✓ Ideale keuze voor organisaties die sterke groei verwachten

Dell Launches New Midrange All-Flash Enterprise Storage Arrays | Data Center Knowledge

Unity XT series

Eén van de handige Dell EMC Unity XT features is Cloud Tier. Cloud Tier slaat koude data automatisch op in de cloud. Hierdoor neemt deze minder gebruikte data minder werkruimte in beslag. Ook past Dell EMC Unity XT datacompressie en deduplicatie toe. Tot 3TB aan data kan worden opgeslagen in 1TB capaciteit.

✓ Beschikbaar in all-flash, hybrid-flash, VSA, en Cloud Edition
✓ Datacompressie en deduplicatie
✓ Cloud Tier functionaliteit
✓ Optimaal voor organisaties met veel koude data

Unity Series Storage :: Evaris

SC Series

Dell EMC SC Series is de meest voordelige midrange storage oplossing van Dell Technologies voor het creëren van een high availability omgeving. Combineer tot tien SC-oplossingen en repliceer data synchroon. Live Volume met automatic-fail-over maximaliseert vervolgens de beschikbaarheid.

✓ Beschikbaar in all-flash en hybrid-flash
✓ Data synchroon repliceren
✓ Live Volume met automatic fail-over
✓ Voor organisaties met behoefte aan high availability

The Dell EMC SC Series

Wat is het verschil tussen entry-level, midrange en high-end storage oplossingen? Lees hier meer over de keuze voor een specifiek storage niveau van uw IT omgeving.

U kunt zich nu ook registreren voor de webinar: Ontdek de verschillen tussen Dell EMC midrange storage oplossingen.

Storage oplossing advies

Het selecteren van de juiste storage oplossing vormt de belangrijkste keuze voor een krachtige IT-infrastructuur die tegemoetkomt aan uw huidige en toekomstige wensen. Onze storage consultants maken daarom eerst een volledige data scan van uw omgeving.

Hiernaast voeren we gesprekken om uw toekomstvisie scherp te krijgen. Op basis daarvan komt onze storage consultant met een onderbouwd advies en helpt hij u de juiste keuze te maken.

Vul het formulier in voor persoonlijk advies over midrange storage oplossingen.

Contact basis
*


+31 (0) 85 111 0 700

Nieuwland Parc 155
3353 LJ Papendrecht