Optimaliseer uw werkplekinrichting met de juiste oplossingen

De ultieme werkplek bestaat uit een combinatie tussen comfort, productiviteit, functionaliteit en efficiëntie.  Samen creëren deze onderdelen een inspirerende werkplek waar je kan werken in een fijne werkomgeving die voorzien is van optimale veiligheid. Of deze werkplek thuis, op kantoor of onderweg is. Met de juiste oplossingen is het mogelijk om elke werkplek even goed in te richten.

De ideale werkplek benaderen wij vanuit vier invalshoeken;

  • Eenvoudig beheer
  • Optimale veiligheid
  • Een sterkte IT Infrastructuur
  • De juiste IT werkplek hardware

Dell Werkplek en Intel® Evo™ deepdive sessie

Op 28 maart 2024 organiseert IT creation samen met Dell Technologies een technical Deepdive sessie voor de Dell werkplekoplossing met een Live Demo van het Intel® Evo™ vPro® op locatie.

Mis het niet en schrijf u tijdig in.

Inschrijven voor de Technical Deepdive sessie

Eenvoudig beheer met Intel® Evo™ vPro®

Met Intel® Evo™ vPro® vereenvoudig en verbeter het beheer van IT werkplekken. Met Vpro® kunt u altijd en overal software installeren met Intel EMA installaties, op afstand beheren en problemen oplossen alsof u fysiek aanwezig bent en kunt Redirects opnieuw opstarten en op afstand opnieuw instellen.

Met Intel EMA en Intel AMT kunnen IT beheerders apparaten beheren in een hybride cloudomgeving met verbinding via Wi-Fi. Zo zorgt u voor efficiënt IT beheer van IT werkplekken op afstand en verlaagt u direct uw kosten.

Wilt u meer weten over de voordelen van het Intel Evo Vpro platform? Lees dan verder.

Beheer IT werkplekken met Intel Vpro®

Optimale veiligheid

Een goede beveiliging is van uiterst belang. Regels veranderen, cybercriminelen worden innovatiever en data krijg een steeds hogere waarde. Met het Intel ® Hardware Shield, onderdeel van het Intel® Evo™ vPro® platform, is uw data te allen tijde goed beveiligd. Het is een robuuste, ingebouwde beveiliging onder het niveau van besturingssystemen. Intel biedt als eerste chipfabrikant een AI-dreigingsdetectie aan. Deze stopt ransomware en cryptomining-aanvallen. Het is technologie die afrekent met een volledige aanval klasse.

Intel Vpro - Built for business

Het Vpro® platform zorgt voor:

  • Minimale blootstelling aan cyberaanvallen
  • Hogere continuïteit van processen
  • Effectievere compliance opvolging
  • Personeel kan veilig op afstand werken

Wilt u meer redenen om te kiezen voor het Intel® Evo™ vPro® platform? Lees dan verder.

3 redenen om te kiezen voor Dell laptops met Intel® Evo™ vPro® te kiezen

De juiste IT werkplek hardware

IT werkplek hardware is voor iedereen persoonlijk en bestaat uit veel onderdelen, zo denkt u bijvoorbeeld al snel aan desktops, clients, monitoren en laptops, maar heeft u hierbij ook nagedacht over de accessoires? Gebruiken u medewerkers ergonomische muizen en toetsenborden? Hebben uw medewerkers ideaal beeld en geluid of zijn additionele webcams en koptelefoons nodig? Heeft u dockingstations, harde schijven of Wi-Fi- en netwerkpunten nodig?

Met de Dell werkplek oplossingen is alles mogelijk en draagt u bij aan een productieve (digitale) werkplek voor jouw medewerkers.

4

Bent u benieuwd naar de werkplek oplossingen van Dell Technologies?

IT werkplek oplossingen

Een krachtige IT Infrastructuur

Versnel transformatie met server-, storage- en netwerkoplossingen die aangepast en geschaald kunnen worden om te voldoen aan uw bedrijfsbehoeften.

IT infrastructuur speelt een erg belangrijke rol bij een optimale moderne werkplek. Denk bijvoorbeeld aan een cloud-opslag waar je eenvoudig bij kan om vanuit iedere plek aan de slag te gaan met je werk. Maar ook de mogelijkheid tot videoconferencing en draadloos apparatuur zorgt ervoor om het werk efficiënter te maken en daarmee werken op afstand realiseerbaar te maken. Kunnen jouw collega’s altijd en overal aan de slag met hun werk en dat met de juiste IT-veiligheid en flexibiliteit? Dan kun je zeggen dat jouw organisatie echt beschikt over een moderne werkplek.

Dell Werkplek en Intel® vPro® deepdive sessie

Op 28 maart 2024 organiseert IT creation samen met Dell Technologies een technical Deepdive sessie voor de Dell werkplekoplossing met een Live Demo van het Intel® Evo™ vPro® op locatie.

Mis het niet en schrijf u tijdig in.

Inschrijven voor de Technical Deepdive sessie