Themas

3 redenen om voor Dell laptops met Intel® Evo™ vPro® te kiezen

De aanschaf van een laptop voor zakelijk gebruik kan een opgave zijn. Er worden tegenwoordig veel verschillende modellen aangeboden. Maar welke laptops voegt voor u wat extra’s toe? In dit artikel geven wij u 3 redenen om voor Intel laptops met Evo Platform te kiezen.

1.      Betere beveiliging

Een goede beveiliging is van uiterst belang. Regels veranderen, cybercriminelen worden innovatiever en data krijg een steeds hogere waarde. Met het Intel ® Hardware Shield, onderdeel van het Intel  Evo vPro® platform, is uw data te allen tijde goed beveiligd. Het is een robuuste, ingebouwde beveiliging onder het niveau van besturingssystemen. Intel biedt als eerste chipfabrikant een AI-dreigingsdetectie aan. Deze stopt ransomware en cryptomining-aanvallen. Het is technologie die afrekent met een volledige aanval klasse.

 

   

 

2.      Kracht en design

Een laptop hoort geen belemmering te vormen voor productiviteit. Het hoort de tools aan te reiken om het werk zonder problemen en soepel uit te voeren. Intel laptops met Evo Platform zijn hier een perfect voorbeeld van. Het is een krachtig en responsief platform die zorgt voor minder wachttijd en meer productiviteit. Deze laptops hebben gemiddeld tot 40% betere responsiviteit dan een 3 jaar oude Premium zakelijke laptop. Daarnaast worden geverifieerde systemen in minder dan één seconde wakker uit de slaapstand.

 

 

Batterijduur

Er is niets vervelender dan een batterij die snel leeg is. Tegenwoordig vragen gebruikers veel van hun laptop. Een hoge helderheid, er staan veel vensters open, zware programma’s, een hoog volume, online samenwerken etc. De Intel laptops met Evo Platform zorgen ervoor dat, ondanks deze activiteiten, de batterij lang meegaat. Namelijk 9 uur of langer. Daarnaast laadt de batterij snel op. Na 30 minuten opladen, is de levensduur van de batterij weer 4 uur of langer.

Design

Met de Intel laptops met Evo Platform kunnen gebruikers altijd en overal comfortabel werken. Met de smalle randen en geavanceerde koelingsoplossingen, zijn de laptops kleiner en lichter. Daarnaast hebben ze een breed scala aan poorten.

 

 

3.      Op afstand te beheren

Apparaat beheer is met de Intel laptops met Evo Platform nog nooit zo makkelijk geweest. Gebruikers werken thuis, hebben externe afspraken of nemen de laptops mee op vakantie. Dankzij de Intel vPro ® kunnen IT-beheerders altijd en op afstand: software installeren, de apparatuur opnieuw opstarten of instellen en problemen oplossen. Er zijn nog meer mogelijkheden. Meer informatie over de Intel vPro ® leest u hier.

 

 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij hopen u inmiddels te hebben overtuigd van de Intel laptops met Evo Platform als beste keuze. Wilt u weten welk product het beste bij uw wensen aansluit? U leest het in dit artikel.

Bekijk laptops

Bent u eerst nog op zoek naar meer informatie over het platform? U leest er alles over in dit artikel.

Meer over Intel vPro

 

Wilt u reageren?

+31 (0) 85 111 0 700