Ontdek het Intel® Evo™ vPro® platform voor laptops

U wilt het beste voor uw medewerkers met een zakelijke laptop. Maximale productiviteit en veel werkgeluk. Het Intel® Evo™ vPro® platform bij Dell zakelijke laptops biedt dit allemaal. De 7000 en 9000 serie van Dell Latitude zijn uitgerust met dit platform. Ideaal voor een IT manager is dat het de beveiliging en beheerbaarheid biedt die ze nodig hebben. Branches zoals architecten, administratiekantoren, grafische bureaus, accountants en advocaten profiteren hiervan.

Laat u goed informeren over de mogelijkheden door IT creation. Ontdek hieronder de voordelen van Intel® vPro® met Dell laptops.

 

Intel vPro deepdive webinar

Heeft u de live webinar gemist en wilt u de webinar van afgelopen 18 november terugkijken? Dit kan via de onderstaande knop.

Webinar terugkijken

5 voordelen van Intel® Evo™ vPro®

U wilt zekerheden en het beste voor u en uw eindgebruikers. Intel® Evo™ vPro® biedt;

  • Minimale blootstelling aan cyberaanvallen
  • Hogere continuïteit van processen
  • Effectievere compliance opvolging
  • Toekomstbestendige IT-infrastructuur
  • Personeel op afstand werkt veilig

Waarom kiezen voor Dell laptops met Intel® Evo™ vPro®

3 redenen om voor Dell laptops met Intel® Evo™ vPro® platform te kiezen

De aanschaf van een laptop voor zakelijk gebruik kan een opgave zijn. Er worden tegenwoordig veel verschillende modellen aangeboden. Maar welke laptops voegt voor u wat extra’s toe? Lees verder en we leggen u uit wat de 3 redenen zijn om voor een Intel laptop te kiezen met het Intel® Evo™ vPro® platform.

Bekijk 3 redenen

 

Wie heeft het meeste voordeel bij het Intel® Evo™ vPro® platform?

De Intel laptops met Intel® Evo™ vPro® platform zijn ontworpen om zowel eindgebruikers als IT-managers te bieden wat zij nodig hebben. Welke branches hebben de meeste baat bij het gebruik van dit platform? Lees verder en we leggen u uit waarom architecten, ontwerpbureaus, administratie kantoren en advocaten optimaal profiteren.

Bekijk branchvoordelen

Wilt u ook het beste van beide werelden samen?

Benut de kracht van een Dell laptop met de zekerheid van het Intel Evo vPro platform. Stijlvol design gecombineerd met de veiligheid en eenvoud in beheer. Dat is de gedachte achter de Dell Latitude met het Intel Evo vPro platform. Profiteer nu.

Contact opnemen