VCF met VxRail of vSAN Ready Nodes?

VMware Cloud Foundation (VCF) richten wij in met Dell EMC VxRail of vSAN Ready Nodes. Dit zijn hyperconverged systemen, wat betekent dat alle componenten in één systeem zijn geïntegreerd. Hoewel beide systemen de Dell EMC PowerEdge server als basis hebben, verschillen ze wel degelijk van elkaar.

De belangrijkste overwegingen voor u op een rijtje

vSAN Ready Nodes for Hyperconverged Infrastructure | Dell EMC US | Dell Technologies USVMware Cloud Foundation on Dell EMC VxRail | Dell Technologies US

Implementatie

VxRail biedt een infrastructuur waarbij werkelijk alles al klaar staat. Bij dit instapklare systeem is alle software, hardware en firmware al op elkaar afgestemd, getest en gevalideerd en kunt u zo aan de slag.

vSAN Ready Nodes is vooraf geconfigureerd en getest om VCF te draaien. Hier hoeft u zich dus geen zorgen om te maken. Wel moet tijdens implementatie uw specifieke configuratie door uzelf worden gevalideerd.

Beheer & Updates

Beheer en het uitvoeren van updates is eenvoudiger dan met traditionele oplossingen, ongeacht of u voor VxRail of vSAN Ready Nodes kiest. Bij VxRail worden updates automatisch in één pakket aangeboden. Dit maakt beheer heel eenvoudig.

Bij vSAN Ready Nodes is het met gebruik van vLCM ook mogelijk om updates in één keer uit te voeren, maar hiervoor moeten wel meer stappen worden ondernomen. Dit vergt met regelmaat tijd en kennis van uw beheerteam, of wij assisteren u hierbij.

Databeveiliging

Natuurlijk zijn zowel VxRail als vSAN Ready Nodes veilig te gebruiken. Uw specifieke branche kan extra strenge eisen stellen aan de inrichting van uw IT- en data-omgeving. In dat geval is VxRail voor u de beste keuze.

VxRail voldoet namelijk aan de hoogste veiligheidseisen zoals de BIO 2020 en NIST. Daarmee is dit systeem zeer geschikt voor overheidsinstellingen en verzekeringsmaatschappijen.

Investering

Hoewel VxRail een hogere aanschafwaarde heeft dan de vSAN Ready Nodes, wil dit niet gelijk zeggen dat de uiteindelijke investering ook groter is. Waar de overstap naar vSAN Ready Nodes u waarschijnlijk al tijdswinst oplevert, is dit met VxRail nog hoger. Niet alleen is de implementatietijd korter met VxRail; ook updates, beheer en onderhoud zijn efficiënter.

VMware Cloud Foundation Dell EMC VxRail | vSAN

Voordelen van een hybride IT-omgeving met VCF

Lees hier meer over hybride IT-omgevingen.

Vereenvoudigde implementatie

Dankzij vooraf op elkaar afgestemde componenten.

Optimale beschikbaarheid

Dankzij de combinatie tussen on-premises en cloud.

Vereenvoudigd beheer

Van uw eigen datacentrum.

Meer flexibiliteit

In uw data- en IT-omgeving.

Schaalbare capaciteit

Dankzij de combinatie tussen on-premises en cloud.

Minder overhead

Van systeemmanagement.

Advies op maat

Het maken van een overwogen keuze, die tegemoetkomt aan uw huidige en toekomstige wensen is belangrijk. Daarom voeren we gesprekken om uw toekomstvisie scherp te krijgen. Op basis daarvan helpt onze consultant u en komt hij met een onderbouwd advies.

Contact opnemen