IT oplossingen voor de maakindustrie

In de maakindustrie, de branche waar digitalisering en automatisering door industry 4.0, IOT, AI en machine learning allen breed toegepast kunnen worden, zijn efficiency en data cruciaal voor de organisatie. Slimmer werken door digitale mogelijkheden beter te benutten kan maakbedrijven helpen met optimalisatie en innovatie. De keerzijde van digitalisering is de de toegenomen kans op een hack en onherstelbaar verlies van data.

Maar welke technologieën helpen uw productiebedrijf vooruit? En is dit toekomstgericht? Is uw IT omgeving geschikt voor innovatie? En welke oplossingen zijn voor uw organisatie cruciaal?

IT-partner van de maak industrie

IT creation helpt u graag met het maken van de juiste keuzes voor uw organisatie.  Samen benutten wij elkaars expertise en werken wij als een team met een gezamenlijk doel; uw organisatie.

Bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen en welke keuzes voor uw organisatie de juiste zijn?

Plan een kennismakingsgesprek

Waarom IT creation?

Wij geloven dat IT de digitale motor is, die ervoor zorgt dat organisaties succesvol zijn. Met diepgaande kennis van gedreven professionals bouwen wij aan uw digitale fundament. Zo adviseren, implementeren en beheren wij IT-infrastructuren, die meegroeien met de behoeften van de klant.

power@1x

Altijd aan

icon-4@1x

24/7 servicedesk

10101010@1x

Digitaal fundament

shield@1x

Veilig en betrouwbaar

__mind-gears2@1x

Diepgaande technische kennis

handschake@1x

Toegewijd

Hybride cloud / infrastructuur uitdagingen

Door de steeds innoverende en opkomende digitalisering zijn prestaties en veiligheid cruciaal en een flexibele en schaalbare IT omgeving zijn onmisbaar.  Een hybride oplossing – een combinatie van on-premises en cloud – kan voor u de oplossing zijn.

Met een hybride oplossing profiteert u van het beste van twee werelden. Applicaties en data overgebracht naar de cloud. Toepassingen waarvoor dit (nog) niet interessant is, of waarbij hoge performance nodig is, kunnen gewoon lokaal blijven draaien. Op locatie beschikt u over de capaciteit die uw organisatie dagelijks nodig heeft.Komt het een keer voor dat u meer rekenkracht of opslag nodig heeft, bijvoorbeeld door seizoensgebonden drukte? Dan kunt u deze extra capaciteit altijd tijdelijk uit de cloud halen. Flexibiliteit in optima forma.

Een hybride omgeving is niet per definitie complexer of moeilijker in beheer. Wel is het van belang dat de verschillende onderdelen goed op elkaar zijn afgestemd. Om ervoor te zorgen dat alles goed en veilig werkt, moeten alle componenten geconfigureerd, getest en gevalideerd zijn.

Als cloudspecialist uit de regio helpen wij u hier graag mee.

Download de whitepaper: Correctief, preventief en proactief

Een systeem of een proces geeft een foutmelding of functioneert niet meer. Er moet a la minute gezocht worden naar het probleem, processen moeten mogelijk worden herstart, ongeplande downtime ligt op de loer.

In deze whitepaper bespreken wij het bekende gezegde; voorkomen is beter dan genezen.

Download