Datacenter

Beschikt uw bedrijf over eigen servers en/of storage, maar wilt u om welke reden dan ook deze onderbrengen in een ander datacenter, dan biedt IT creation de mogelijkheid voor Datacenter as a Service (DCaaS). U huurt bij ons een serverkast waar uw hardware en netwerkapparatuur in geplaatst wordt. Wij zorgen ervoor dat datalijnen, stroom, koeling en fysieke beveiliging op orde zijn en beheren uw hardware, zodat deze up-to-date en continu in bedrijf blijft. Bij Datacenter as a Service blijft de IT-apparatuur uw eigendom.

IT-infrastructuur

Uw IT-infrastructuur, geplaatst in ons datacenter, biedt u flexibiliteit en optimale beschikbaarheid. U beschikt over een snel en redundant (internet) netwerk en professioneel beheer.

Datacenter

Onze datacenter faciliteiten zijn in Nederland gehuisvest. Alle beheerprocessen zijn volgens ISO 9001, 14001 en 27001 gecertificeerd.

Managed Services

Datacenter as a Service vormt de basis van ons Managed Services portfolio. Wij bieden u een veilige locatie voor uw eigen IT-infrastructuur.

Colocatie in het datacenter

Kiest u voor Datacenter as a Service, dan kiest u voor het beste van twee werelden. Uw eigen server(s) en/of uw storage omgeving staan in één van onze beveiligde datacenters in Nederland. Wij zorgen voor een redundante en veilige datacenter faciliteit, zodat u hier geen omkijken meer naar heeft. Wij beheren uw IT-platform, zodat deze altijd up-to-date en continu beschikbaar is. Onze datacenter faciliteiten zijn ISO 9001, 14001 en 27001 gecertificeerd.

IT architectuur advies

Als u wilt kiezen voor het gebruik van Datacenter as a Service, dan is een IT-architectuur advies noodzakelijk. De eisen aan uw IT-omgeving bepaalt welke inrichting de beste keuze is.

Wij helpen u graag met een gedegen advies!

Contact opnemen

Benieuwd naar de mogelijkheden van een Datacenter voor uw organisatie?

Eén van onze specialisten helpt u graag verder.

Contact basis
*


+31 (0) 85 111 0 700

Nieuwland Parc 155
3353 LJ Papendrecht

Onze recente referenties

Toonaangevende bedrijven uit diverse branches vertrouwen op onze kennis en ervaring. Voor onze klanten staan wij altijd aan!