Nieuws

IT creation doneert aan 16 goede doelen

Ieder jaar draagt IT creation substantieel bij aan uiteenlopende maatschappelijke doelen.

Zo werd vorig jaar veel geld opgehaald voor Warchild bij de Dam tot Dam loop en fietsclassic. Eerder dit jaar werden al 89 voedselpakketten gedoneerd aan noodlijdende gezinnen in Hoedspruit, Zuid-Afrika, die door de corona-crisis hard geraakt zijn en moeilijk aan eten en drinken komen. In het corona crisisjaar 2020 draagt IT creation extra bij aan goede doelen.

Selectie door medewerkers

Aan alle medewerkers van IT creation is gevraagd om met onderbouwing een maatschappelijk doel voor te dragen, dat onze steun goed kan gebruiken. In totaal zijn zestien verschillende goede doelen voorgedragen, waarna een stemronde volgde. Alle medewerkers konden hun stem eenmaal uitbrengen. Zo ontstond er, op basis van het aantal uitgebrachte stemmen, een volgorde in de zestien goede doelen. In eerste instantie zou alleen de top drie een substantieel bedrag overgemaakt krijgen. Alzheimer Nederland, Voedselbank Nederland en Stichting Free a Girl waren de meest gekozen goede doelen. Na afloop is besloten om toch ook de andere dertien goede doelen een bijdrage te geven ter ondersteuning van hun activiteiten.

IT creation uit Papendrecht is een toonaangevende IT-infrastructuur en cloud dienstverlener. Met uitgebreide kennis en ervaring van innovatieve IT-infrastructuren, op locatie of in het datacenter, zorgt IT creation ervoor dat organisaties kunnen vertrouwen op hun digitale motor.

Wilt u reageren?

+31 (0) 85 111 0 700