Nieuws

IT creation schittert op het Dell Technologies Forum 2022

Op 6 december 2022 werd het, na een fysieke afwezigheid van 3 jaar, Dell Technologies Forum georganiseerd in DeFabrique in Utrecht gehouden. Hét jaarlijkse evenement in Nederland voor Dell Technologies om te laten zien waar toe het product- en diensten portfolio instaat is. Op het gebied van servers, storage en networking worden bezoekers geïnformeerd over de krachtige IT infrastructuur. Daarnaast is het client-portfolio duidelijk zichtbaar en tastbaar aanwezig voor de meest ideale IT werkplek. Twee absolute hits op het event zijn de partnerbijdrage en het innovatieplein.

IT creation is al Titanium Partner van Dell Technologies sterk verbonden met het evenement. Jaarlijks voegt IT creation unieke break-out sessies toe ter inspiratie en is er op de beursvloer een mooie ervaring te beleven. Dit keer kon er worden geraced op twee playseats. De partnersessie van IT creation werd dit jaar ingevuld met oud Formule 1 coureur, Sportief directeur Zandvoort F1 en F1 media-analist Jan Lammers.

Tijdens het evenement vonden er keynotes plaats van Isabel Moll-Kranenburg, als Vice President en General manager van Dell Technologies in Nederland. Zelfs Michael Dell had een boodschap opgenomen voor de aanwezigen. Het Dell Technologies Forum werd afgesloten met een keynote van Dan Keyworth, Director of Business Technology, McLaren F1 Racing Team.

In de avond was er een Dell Technologies Partner Summit, waarbij de jaarlijks Partner Awards werden uitgereikt.

Wilt u reageren?

+31 (0) 85 111 0 700