Introductie en voordelen van Dell EMC PowerStore

De onlangs gelanceerde Dell EMC PowerStore is in het storage portfolio van Dell Technologies de nieuwste mid-range storage-oplossing. PowerStore biedt een end-to-end NVMe All-Flash oplossing en SCM, zonder No Flash legacy. De PowerStore series is zeven keer sneller en heeft een 3 keer lagere latency ten opzichte van eerdere Dell storage oplossingen. Daarnaast speelt deze oplossing in op de grote vraag naar intelligente en schaalbare midrange storage oplossingen.

Scale-up en scale-out
Door de enorme datagroei is het van belang dat uw data omgeving hierin meegroeit. De PowerStore serie voorziet in deze behoefte. Elke PowerStore biedt een scale-up capaciteit van meer dan 2,8 PB en scale-out tot 11.3 PBe per cluster. Door gebruik te maken van VMware, kan PowerStore applicaties stroomlijnen en opslag workflows automatiseren. Met een ‘always-on inline datareductie garantie’ van maar liefst 4:1 is PowerStore geschikt voor alle workloads in multi-cloud en on-premises omgevingen.

Interesse in deepdive webinar of een eerste demo?

Wilt u de technische details weten of misschien een eerste demo ervaren? Geef u op voor een technische deepdive webinar of de eerste demo van Dell EMC PowerStore. Samen kijken we uitgebreid naar de technische details, voordelen en alle vragen die u heeft over de nieuwe storage units.

Contact ons

Dell EMC PowerStore specificaties