PowerEdge FX Series

Een flexibele IT-infrastructuur is van cruciaal belang voor snel groeiende bedrijven, zodat IT de toenemende eisen en veranderende vraag kan blijven faciliteren. De Dell EMC PowerEdge FX architectuur biedt een flexibel, modulair server platform, dat eenvoudig kan worden aangepast aan de vereisten van specifieke datacenter- en multi-cloud workloads.

Wilt u meer informatie over modulaire servers?

PowerEdge FX Series Types

  Product   Beschrijving   Voordelen
  PowerEdge FX2 Chassis Flexibel 2U-platform in rack met gedeelde redundante voeding en koeling, I/O-structuur en beheerinfrastructuur. De chassis kan worden geconfigureerd met halfbrede, kwartbrede of 1U-computersledes over de volle breedte.   Innovatief, uniek compact modulair ontwerp ondersteunt IT-resource bouwstenen van verschillende formaat voor meer flexibiliteit. Combineert blade-dichtheid en -efficiëntie met de kostenvoordelen van rackservers.
  PowerEdge FC640 Server

 

  14e-generatie halfbrede, 1U, 2-socket server slede met flexibiliteit en prestaties met de beste dichtheid in zijn klasse. Zeer geschikt voor enterprise resource planning (ERP), grote virtualisatie-omgevingen, hybride cloud en on-premises bedrijven.   Krachtig processoren, grote geheugencapaciteit en zeer schaalbare I/O-capaciteit. Tot 2 TB DDR4-geheugen maakt FC640 het ideaal voor software-gedefinieerde opslag, databases, HPC en big data-analyse.
  PowerEdge FC430 Server

 

  Kwartbrede, 1U, 2-socket server slede met hoge dichtheid en de juiste balans tussen prestaties, geheugen en I/O. Zeer geschikt voor web serving, virtualisatie, dedicated hosting en andere midrange computertaken.   Eén van de meest compacte server oplossingen in de markt met ondersteuning voor acht processoren met twee sockets in een 2U-chassis. Dankzij de compacte behuizing kunnen meer afzonderlijke fysieke servers in een kleinere ruimte worden geplaatst, waardoor een hogere mate van beschikbaarheid wordt ondersteund.
  PowerEdge FC830 Server

 

  1U, 4-socket server-slede over de volledige breedte, met zeer schaalbare compute power, intern geheugen en opslagsubsysteem. Zeer geschikt voor grootschalige virtualisatie- en databaseomgevingen en zakelijke verwerkingstoepassingen.   Flexibele virtualisatie met grote VM-dichtheid en zeer schaalbare resources voor het consolideren van grote VM’s. Ontworpen voor datacenters die de prestaties en betrouwbaarheid moeten bieden die veeleisende bedrijfstoepassingen nodig hebben.
  PowerEdge FD332 Storage Block

 

  Halve breedte, 1U, 12Gb SAS-opslagmodule. Zeer geschikt voor SDS-omgevingen (software-defined storage), inclusief VMware vSAN Direct, waardoor krachtige bewerkingen met lage latency mogelijk zijn.   Enorme DAS-capaciteit (Direct Attached Storage), waardoor een pay-as-you-grow IT-model mogelijk wordt. Ondersteunt VMware vSAN via Dell EMC HBA33.
  PowerEdge FN I/O Aggregators

 

  I/O-aggregators/schakelmodules vereenvoudigen de netwerkconnectiviteit en verminderen de bekabeling met maar liefst 8 tot 1.   Speciaal ontwikkeld voor de FX2 – biedt keuze voor vereenvoudigde netwerkimplementatie en -beheer.

Voordelen PowerEdge FX Series

De computingbehoeften van ondernemingen veranderen voortdurend. De toenemende vraag naar cloud computing, de uitbreiding van mobiel gebruik, de grootschalige toepassing van big data-technieken en de opkomst van softwaregedefinieerde infrastructuren zorgen ervoor dat IT-besluitvormers op zoek zijn naar een herinrichting van hun datacenter infrastructuur met innovatieve oplossingen. Waar mogelijk willen ze dezelfde economische voordelen behalen die publieke cloud providers realiseren met scale-out technologieën. Helaas ontbreekt het de meeste ondernemingen aan tijd en flexibiliteit om snel IT-transformatie te ondersteunen, waardoor zij wendbaarheid missen en lastig kunnen opschalen.

De Dell EMC PowerEdge FX, met zijn moderne flexibele converged architectuur, kan inspelen en meegroeien met de nieuwste technologieën en stelt ondernemingen in staat een IT-infrastructuur te implementeren die zich gemakkelijk aanpast aan het steeds veranderende bedrijfs- en technologielandschap.

Innovatief modulair ontwerp

Innovatief modulair ontwerp combineert de efficiëntie van blade servers met de kostenvoordelen van rackgebaseerde systemen.

Optimalisering workloads

Eenvoudige optimalisering van workloads via modulaire blokken van verwerkingsbronnen die kunnen worden geschaald naarmate de behoeften toenemen.

Eenvoudig en krachtig beheer

Eenvoudig, krachtig beheer via de ingebouwde Chassis Management Controller met een intuïtieve webinterface.

Eenvoudige optimalisatie van workloads

De ultieme kracht van de FX-architectuur ligt in de flexibiliteit die IT-architecten wordt geboden bij het ontwerpen en bouwen van hun infrastructuur. Eén van de belangrijkste kenmerken van de Dell EMC PowerEdge FX-architectuur is het gemak waarmee de workloads kunnen worden geoptimaliseerd. Omdat de PowerEdge FX een grote verscheidenheid aan mogelijke componentopties biedt, kunnen datacenters hun infrastructuur afstemmen op hun specifieke workloads met modulaire blokken van verwerkingsbronnen en deze naar behoefte stapsgewijs te schalen, zoals in de onderstaande use-cases wordt getoond:

Eenvoudige optimalisatie van de workloads

Wilt u meer informatie over het optimaliseren van de workloads?
Laat het ons weten en wij helpen u graag.

Workloads optimaliseren