PowerEdge MX Series

Modulaire, 7U geïntegreerde oplossing ontworpen voor enterprise datacenterdichtheid met eenvoudige inzet, beheer en maximale levensduur. De Dell EMC PowerEdge MX Series heeft een toonaangevend no-midplane ontwerp en schaalbare fabric architectuur om nieuwe processortechnologieën, nieuwe opslagtypen en nieuwe connectiviteit innovaties tot ver in de toekomst te ondersteunen.

Wilt u meer informatie over modulaire servers?

PowerEdge MX Series Types

  Product Beschrijving Voordelen
  PowerEdge MX7000 Modular Chassis Het 7U modulaire chassis biedt plaats aan flexibele blokken resources en zorgt voor uitstekende efficiëntie door gedeelde stroomvoorziening, koeling, netwerken, I/O en beheer. Niet-verstorende upgrades; uniek ‘no-midplane’ ontwerp voor eenvoudigere toekomstige technologie-upgrades. Dynamisch schalen en reageren met kinetische infrastructuur. Zekerheid van ondersteuning voor tenminste drie generaties serverprocessor microarchitectuur.
  PowerEdge MX750c Compute Sled 2-socket, single width sled voor data-intensieve workloads. Drijft data-intensieve workloads op met ondersteuning voor Intel® Optane™ Persistent Memory 200 series. Levert ondersteuning voor luchtkoeling en directe vloeistofkoeling voor krachtige en dichte serverconfiguraties. Biedt toonaangevende Dell EMC OpenManage-systeembeheer- en beveiliging.
  PowerEdge MX740c Compute Sled 2-socket, single-width sled met flexibele en dichte rekenbronnen voor virtualisatie, collaborative en software-defined workloads. Krachtige rekencapaciteit, grote geheugencapaciteit en een uitgebreide reeks opties voor opslagsubsystemen. Biedt de flexibiliteit en wendbaarheid die nodig is in de hedendaagse softwaregedefinieerde datacenters. Volledig configureerbare compute zonder compromissen. Biedt indrukwekkende prestaties in compacte, aanpasbare configuraties.
  PowerEdge MX840c Compute Sled 4-socket sledes met dubbele breedte en elastic rekenhulpmiddelen voor databasegestuurde, bedrijfskritische toepassingen en workloads. Krachtige rekencapaciteit, grote geheugencapaciteit en een uitgebreide reeks opties voor opslagsubsystemen. Biedt de flexibiliteit en wendbaarheid die nodig zijn in de softwaregedefinieerde datacenters van vandaag. Volledig configureerbare compute zonder compromissen biedt indrukwekkende prestaties in compacte, aanpasbare configuraties. Delivers the flexibility and agility needed in today’s demanding, shared-resource environments. Fully configurable, no-compromise compute maximizes scalability to enhance workload performance and optimization.
  PowerEdge MX5016s Storage Sled Direct-attached storage met één breedte, ontworpen om dynamisch te schalen en in te spelen op veranderende werklasten. Ondersteunt tot 16 SSD’s en HDD’s die kunnen worden toegewezen aan één of meer PowerEdge MX-computersledes. Dankzij de toewijzing op schijfniveau kunt u verschillende workloads aan zonder ruimte te verspillen. Eenvoudige toegang aan de voorzijde van het chassis voor het verwisselen en toevoegen van schijfcapaciteit en prestatieopties.
  PowerEdge MX Networking Modules Modulaire switches van de volgende generatie voor een reeks van hardwareplatformen, besturingssystemen en beheerdiensten. Ontworpen om de beheercomplexiteit van het netwerk te verminderen en mee te laten groeien met de bedrijfsbehoeften. Multi-chassis schaalbare architectuur die kan meegroeien met uw specifieke behoeften. Uitbreidingsmogelijkheid van de fabric met 25 GbE-connectiviteit over meerdere chassis. Eén netwerkdomein voor de gehele fabric, waardoor één enkel beheervenster wordt geboden. SmartFabric Services biedt een robuust automatiseringsraamwerk op fabric niveau.

 

Voordelen PowerEdge MX Series

Overbrug de eisen van traditionele en opkomende workloads met PowerEdge MX. Het eerste modulaire platform dat is ontworpen voor het softwaregedefinieerde datacenter tijdperk. De PowerEdge MX kinetische infrastructuur slaat een brug tussen traditionele en softwaregedefinieerde datacenters met ongeëvenaarde flexibiliteit. Hiermee creëert u gedeelde pools van opgesplitste computing- en storagebronnen, verbonden door schaalbare fabric, waar workloads de resources ophalen die nodig zijn om zo snel en efficiënt mogelijk te werken. Wanneer ze niet meer nodig zijn worden de bronnen geretourneerd naar de pool. Door in feite hardware te maken wanneer dit nodig is, kan de capaciteit worden beheerd op datacenterniveau in plaats van serverniveau.

Schaalbare fabrics-architectuur

Naar behoefte uit te breiden over meerdere chassis.

Gedistribueerd beheer

Flexibele at-the-box opties voor eenvoudige, uniforme controle.

Gedetailleerde opslag

Toewijzen aan één of meer servers voor zeer hoge dichtheid.