Data Managed Cloud verschillen

Uw data is van groot belang voor uw organisatie. Ook de achterliggende IT omgeving is daarmee van belang en vraagt om een goede inrichting van data opslag. Daarvoor zijn verschillende mogelijkheden, die actueel maar ook op de achtergrond in nood beschikbaar zijn. Een backup van uw data op een ander IT platform is mogelijk, maar het volledig terug halen (disaster recovery) van data en de inrichting is nog beter voor uw databeveiliging. Hieronder vindt u een overzicht waarin is aangegeven wat u kunt verwachten bij de verschillende Data Managed Cloud platform oplossingen die IT creation aanbiedt.

Kies voor een STaaS (primaire opslag), BaaS (backup) of DRaaS (disaster recovery) oplossing in ons datacenter als uw IT verzekering. Samen met IT creation houdt u grip op uw data-omgeving.

Wilt u meer details weten over de verschillende Data Managed Cloud platform oplossingen? Stel uw vraag en wij adviseren u met gedetailleerde informatie.

Stel vraag over verschillen

Voordelen Private Cloud

Als u uw datacenter moet vernieuwen, opziet tegen frequente technologie updates, besparing wilt realiseren op energie- en onderhoudskosten of bij gebrek aan kennis om uw IT proactief te beheren, dan is uw IT in de Private Cloud mogelijk een interessante oplossing.

Up to date en innovatief datacenter

Verlaagt uw CO2 footprint

Risicobeperking

Compliance

Energiebesparend

Uw focus op uw business

Flexibele en schaalbare IT

Voor alle datacenter oplossingen maakt u gebruik van een veilige en betrouwbare Private Cloud omgeving voorzien van een passende Service Level Agreement (SLA). Bent u benieuwd naar de flexibele en schaalbare mogelijkheden bij IT creation? Via de onderstaande link kunt u alle SLA niveau bekijken die mogelijk zijn bij IT creation.

Bekijk SLA niveaus