Rugged PowerEdge servers

Dell PowerEdge servers voor extreme omstandigheden?

Robuuste PowerEdge XR-servers zijn gebouwd om de extreme hitte, stof, schokken en trillingen van fabrieksvloeren, bouwplaatsen, mobiele commandocentra en andere extreme omgevingen te weerstaan.

Meer gegevens vastleggen en verwerken in de edge, met enterprise compute mogelijkheden die meebewegen met uw gegevens en prestaties leveren die gedijen in in moeilijke edge-omgevingen als nooit tevoren.

 

PowerEdge XR Rugged Servers

Overzicht Rugged PowerEdge Servers

Dell Technologies introduceert tier1, enterprise-level, open en non-proprietary computing die kleiner, sneller en capabeler is dan ooit tevoren. Servers uit de XR-serie zijn compact, robuust en getest om te voldoen aan MIL-STD, NEBS en Marine.

Aan de buitenkant zijn ze bestand tegen stof, extreme temperaturen, schokken en trillingen. Aan de binnenkant zijn ze krachtig met meerdere versnellers en Intel®-technologie. Breid uw potentieel uit met de PowerEdge XR2, XR12, XR11 en XR4000 servers.

  Servertype   Workloads   Memory   Processor   Storage   Accelerators   vraag offerte aan
  PowerEdge XR2   Harsh environments, military and marine use   16 (1TB)   two 2nd generation Intel® Xeon® Scalable processoren   N/A   1x NVIDIA T4 GPU   vraag offerte aan
  PowerEdge XR11   Telecom, military retail, remote office, restaurants   8 (1TB)   3rd Generation Intel® Xeon® Scalable processoren   4 x 2.5″ SAS, SATA, NVMe   20x 70W SW   vraag offerte aan
  PowerEdge XR12   Telecom, military retail, remote office, restaurants   8 (1TB)   3rd Generation Intel® Xeon® Scalable processoren   6 x 2.5″ SAS, SATA, NVMe   2x 70W of 150W SW 2x 300W DW   vraag offerte aan
  PowerEdge XR4000   Edge use including retail, manufacturing, telecom, marine and gevornment   vraag offerte aan

Hebben wij uw interesse al gewekt?

Onze specialisten vertellen u graag meer over de Dell servers. Neem gerust contact op.

Uw vraag over Dell servers

Rugged servers voor edge toepassingen

De professionele groei van Edge-toepassingen heeft geleid tot een vraag naar servers buiten het traditionele datacenter. De PowerEdge XR-servers, die zijn gecertificeerd voor telco- en militair gebruik, zijn OEM-configureerbaar en worden aangeboden met de nieuwste Intel Xeon Scalable-processoren.

Meer voordelen voor u? Die zetten wij hier op een rijtje.

Robuuste bedrijfsprestaties

Kleinere servers die gecertificeerd zijn om te werken in een beperkte ruimte en onder zware omstandigheden.

Versterk uw inzichten

Flexibele socketprestaties verbeterd met accelerator mogelijkheden.

Wees veilig en beveiligd

Een cyberbestendige architectuur en uitgebreide oplossing voor systeembeheer.

Serverconfiguratie – laat u goed adviseren

U heeft een nieuwe server nodig. Ter uitbreiding of ter vervanging. Maar de beste serverconfiguratie? Dat is kennisintensief werk. Wat vaak ook veel tijd kost. Ga maar na:

  • Welke resources zijn er nu en in de toekomst nodig?
  • Kiest u voor een Intel of AMD processor?
  • Waar moet de server komen te staan?
  • Welk RAID level kiest u?

Het blijft niet alleen bij de punten hierboven. Ook is er de afweging voor de gewenste prestaties ten opzichte van de komende economische levensduur van 3-5 jaar.

Om u een indicatie te geven hebben wij een handig stappenplan geschreven om in een paar stappen tot een juiste serverconfiguratie te komen.

7 stappenplan serverconfiguratie

Wilt u meer informatie? Bel ons gerust even op.

Contact opnemen

Bent u geïntereseerd in de Dell PowerEdge servers? Bekijk direct de alle Dell PowerEdge servers of maak alvast uw keuze tussen AMD en intel processoren.

PowerEdge Intel Servers                PowerEdge AMD Servers

U heeft de regie in handen

Of het beheer van de servers laat u aan ons over. Zeker wanneer uw IT afdeling de nodige uitdagingen heeft, kunnen wij u hiermee ondersteunen. Of natuurlijk het beheer geheel overnemen. Dan heeft u er geen omkijken meer naar en tijd voor andere IT gerelateerde zaken.

Managed Services

Meer dan alleen servers

Bent u nu opzoek naar meer dan alleen het uitbreiden of vervangen van uw server(s)? Geen probleem. U kunt bij ons terecht voor uw complete IT infrastructuur.

Complete IT infrastructuur