Dell PowerEdge Servers

Tijd voor vervanging van de server of uw serveromgeving uitbreiden?

Het is tijd om uw servers te gaan vervangen. Bijvoorbeeld de economische levensduur van 3-5 jaar komt in de buurt. Of groeit uw bedrijf hard en heeft u een uitbreiding van de server nodig? Maar hoe gaat u dit inregelen zonder de bedrijf kritische processen in gevaar te brengen? Wat uw situatie ook is: Wij denken graag met u mee en bieden passende oplossingen.

 

dell-poweredge-servers

Het beste voor u – Dell PowerEdge servers

De voordelen van de Dell PowerEdge servers? Die zetten wij hier op een rijtje.

Schaalbaar serverplatform

De Dell PowerEdge servers zijn zeer geschikt voor het opnemen van technologische innovaties als processors en geheugen. Wilt u inspelen op de snel veranderende compute-eisen? Kies dan voor Dell PowerEdge servers.

Hoge beschikbaarheid

Met een eigen server is de meest maximale performance te behalen. Denk aan een hoge up-time garantie en het zelf plannen van de updates.

Veiligheid

Cyberaanvallen en malware voor zijn? De Dell PowerEdge Rack- en Tower servers houden uw gegevens veilig met de cyberaanval bestendige systeemarchitectuur.

Hebben wij uw interesse al gewekt?

Onze specialisten vertellen u graag meer over de Dell servers. Neem gerust contact op.

Uw vraag over Dell servers

Alleen Dell?

Zeker. En dat vinden wij een pluspunt. Zo hebben wij specialistische kennis van Dell technologies producten. En zijn wij Dell Technologies Titanium Partner. Daarmee beschikken wij de hoogst haalbare certificering.

Serverconfiguratie – laat u goed adviseren

U heeft een nieuwe server nodig. Ter uitbreiding of ter vervanging. Maar de beste serverconfiguratie? Dat is kennisintensief werk. Wat vaak ook veel tijd kost. Ga maar na:

  • Welke resources zijn er nu en in de toekomst nodig?
  • Kiest u voor een Intel of AMD processor?
  • Waar moet de server komen te staan?
  • Welk RAID level kiest u?

Het blijft niet alleen bij de punten hierboven. Ook is er de afweging voor de gewenste prestaties ten opzichte van de komende economische levensduur van 3-5 jaar.

Om u een indicatie te geven hebben wij een handig stappenplan geschreven om in een paar stappen tot een juiste serverconfiguratie te komen.

7 stappenplan serverconfiguratie

Wilt u meer informatie? Bel ons gerust even op.

Contact opnemen

Bent u geïntereseerd in de Dell PowerEdge servers? Bekijk direct de populaire PowerEdge R650, PowerEdge R750, PowerEdge R640 en de PowerEdge R650

PowerEdge Intel Servers                PowerEdge AMD Servers

U heeft de regie in handen

Of het beheer van de servers laat u aan ons over. Zeker wanneer uw IT afdeling de nodige uitdagingen heeft, kunnen wij u hiermee ondersteunen. Of natuurlijk het beheer geheel overnemen. Dan heeft u er geen omkijken meer naar en tijd voor andere IT gerelateerde zaken.

Meer dan alleen servers

Bent u nu opzoek naar meer dan alleen het uitbreiden of vervangen van uw server(s)? Geen probleem. U kunt bij ons terecht voor uw complete IT infrastructuur.