Private Cloud

Een Private Cloud kan een eigen cloud infrastructuur op uw eigen locatie zijn, dan wel een cloud op eigen hardware in ons datacenter (DcaaS) of draaiend op specifiek aan u toegewezen resources vanuit onze cloud platformen in twee Nederlandse datacenters (IaaS of PaaS). Het principe van cloud is dat u betaalt naar gebruik en dat applicaties, resources en gebruikers eenvoudig en flexibel kunnen worden geactiveerd of stopgezet. Dit kan met behulp van cloud provisioning software ook worden gerealiseerd met uw eigen private cloud platform op uw eigen locatie. Als u kiest voor een cloud platform in ons datacenter, dan heeft u niet alleen de voordelen van cloud, maar worden ook alle beheertaken door ons uitgevoerd. IT creation heeft haar managed dienstverlening ISO 9001, ISO 14001 en ISO 27001 gecertificeerd.

DCaaS

Werken vanuit het datacenter. Datacenter as a Service is een oplossing waarbij uw IT-infrastructuur plaatsen in ons datacenter en deze volledig in beheer nemen. U heeft hier geen omkijken meer naar.

IaaS

Bij een Private Cloud via een Infrastructure as a Service oplossing maakt u gebruik van gedeelde of dedicated resources van ons cloud platform en betaalt u naar gebruik.

PaaS / Managed desktop

Bij Platform as a Service krijgt u een complete "managed desktop" van ons aangeboden, eventueel aangevuld met één of meerdere eigen applicaties. U kunt waar waar en wanneer u maar wilt werken!

Private Cloud; werken zonder zorgen!

Als u kiest voor een Private Cloud, dan kiest u voor flexibiliteit. Of u nu voor on-premise, DCaaS, IaaS of PaaS kiest; met cloud technologie kunt u eenvoudig resources in- of uitschakelen en betalen naar gebruik. Door gebruik te maken van onze cloud infrastructuur in één van onze Nederlandse datacenters heeft u geen omkijken meer naar uw IT en betaalt u naar gebruik van de resources c.q. naar het aantal gebruikers dat actief van het platform gebruik maakt. Zo wordt de droom van menig bestuurder werkelijkheid en wordt IT, net als stroom en water, een utiliteit. IT creation zorgt er volgens een standaard en bewezen succesvolle methodiek voor dat uw huidige IT-landschap wordt gemigreerd naar ons cloud platform.

U kunt er ook voor kiezen om alleen bepaalde resources of deelprocessen van uw IT-infrastructuur bij ons onder te brengen. Denk daarbij aan een Compute (virtuele servers), Storage (data opslag), DataProtection, Backup of Data Disaster Recovery.

IT creation heeft haar managed dienstverlening ISO 9001, ISO 14001 en ISO 27001 gecertificeerd.

IT architectuur advies

De keuze voor de best passende vorm van Private Cloud is een belangrijke beslissing waarmee u uw digitalisering kunt voortzetten. Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden en voordelen van Private Cloud.

Wij helpen u graag!

Contact opnemen

Benieuwd naar de mogelijkheden van de private cloud voor uw organisatie?

Eén van onze specialisten helpt u graag verder.

Contact basis
*
reCAPTCHA


+31 (0) 85 111 0 700

Nieuwland Parc 155
3353 LJ Papendrecht

Onze recente referenties

Toonaangevende bedrijven uit diverse branches vertrouwen op onze kennis en ervaring. Voor onze klanten staan wij altijd aan!