Blade servers

U wilt gebruik gaan maken blade server technologie in uw IT infrastructuur? Kies dan voor de modulaire PowerEdge blade servers van Dell EMC. Ideaal geschikt voor krachtige en schaalbare datacenters. Wij helpen u graag met het samenstellen van de juiste blade server configuratie en zorgen voor een vlotte levering van de op maat gemaakte blade server.

Configuratie van uw blade server

Blade server oplossingen

Uw organisatie gebruikt een eigen datacenter infrastructuur voor het automatiseren van haar bedrijfsprocessen? Een compacte en energiezuinige inrichting zorgen voor effectieve operationele kostenbesparingen. Met de inzet van blade technologie realiseert u een compacte, schaalbare en energiezuinige serveromgeving met een hoge vermogensdichtheid. U kunt ervoor kiezen de implementatie en het beheer van uw blade server(s) zelf te doen of uit te besteden aan IT creation. U bespaart tijd en u heeft geen zorgen over updates of systeemmeldingen.

Schaalbaarheid

Blade technologie zorgt voor veel uitbreidingsmogelijkheden binnen het bestaande blade server chassis. Ontdek hoe modulaire servers uw bedrijf verder kunnen brengen.

Flexibel

Snel reageren op veranderende omstandigheden voor uw organisatie kan eenvoudig met de flexibel modulair uitbreidbare blade servers.

In control

Als u kiest voor modulaire blade servers voor uw on-premises cloud, dan houdt u zelf de touwtjes in handen en beslist u zelf over eventueel noodzakelijke veranderingen.